reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie wiem bo będę mieć dopiero 11.07 kochane :) ale nie sądzę żeby bolało. Pewnie skrócie tak samo jak cytologie tylko wysyła do laboratorium pod kątem innych badań zleca i tyle. Ale opowiem Wam za tydzień hehe

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Zaś kłótnie. ? No przestańcie , po co nam to forum po to zeby sie wspierać , rozmawiać na rożne tematy , nie jesteśmy ani z tych samych rodzin ani z tych samych miast wiadomo ze każda ma inne zdanie na dany temat , i szanujmy to !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Nic nie musialam robic. Duphaston dostalam na pierwszej wizycie. Pozniej moj gin mi dawal, no bo jak zaczelam brac tp nie powinno sie przerywac. Teraz podobno lubia dawac bez zadnych wskazan medycznych

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
Ja tez odrazu po potwierdzeniu ciazy duphaston. Jutro biore ostatnia tabletke ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane. Mam takie pytanie. Czy ktos kto juz swoje dziecko karmil i piersia i butelka moze mi pow jak to jest? Boje sie ze jak tym razem bede daqac cyca i odciągać np pokarm i dawac butelka to dzidiza nie bd chciala później piersi

No już się nie mam zamiaru kłócić bo nie ma sensu i szanuje to ,ze ktos ma swoje zdanie na dany temat ,ale wybuchłam ;p
Aa wlasnie ja mialam pytac czy w razie wu kupujecie mleko modyfikowane do domu?

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]

Kulcia koniecznie!

Sancia tak moze byc, ze dziecko nie bedzie chcialo ale to chyba od poczatku jak zaczniesz dokarmiac. Oczywiscie To tylko moje spostrzezenie.

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Kulka nie jesteś sama tez Lubie takie zapachy haha:D albo piwnicy:D
Ja się nikogo nie czepiam mamy wolność słowa każdy ma swoje zdanie nikogo nie obrażam nikomu nie mowie co ma robić
Nikomu nie wchodzę w dupe tylko jestem mila
I naprawdę nikt mi nie będzie mówił ze jestem taka bo nie jestem ja wiem dobrze jaka jestem
Nikt mi nie powiedział nigdy ze się wymadrzam czy coś albo ze narzucam komuś swoje zdanie
Powinniśmy się tutaj wspierać
A ja jestem taka ze sobie nie dam jak ktoś ze mna zaczyna to ja tez jestem wredna
Nie mam zamiaru się denerwować teraz bo nie jestem sama i to trochę dziecinne a nikt mnie na siłę lubić nie musi i tyle.

Kochane. Mam takie pytanie. Czy ktos kto juz swoje dziecko karmil i piersia i butelka moze mi pow jak to jest? Boje sie ze jak tym razem bede daqac cyca i odciągać np pokarm i dawac butelka to dzidiza nie bd chciala później piersi

Ja karmilam w stylu mieszanym ;-) i nie odrzucal piersi

+ 6,8 kg

No już się nie mam zamiaru kłócić bo nie ma sensu i szanuje to ,ze ktos ma swoje zdanie na dany temat ,ale wybuchłam ;p
Aa wlasnie ja mialam pytac czy w razie wu kupujecie mleko modyfikowane do domu?

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]
Ja zrobie jak ostatnio. Jak mala bedzie glodna to wysle M. do sklepu :-)

+ 6,8 kg

reklama
Ej mam już kawałek kącika Igiego to Wam wrzucam foty. Jeszcze pompony , materac , obrazek kontrastowy na ścianie i SYN :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry