reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie znoszę. Serio.

Dziewczyny weźcie na wstrzymanie bo obie się zachowuje cie jak byście miały po 13 lat. Jak wy OBIE te dzieci wychowacie jak macie mentalność nastoletniej panny? Albo w prywatnych wiadomościach to sobie piszcie bo ja nie mam ochoty doszukiwać się czy ktoś coś mądrego napisał. Żadna nie ma racji.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
KasiuMarysiu mi nie chodzi o wychowanie dziecka już nawet;) a zresztą co ja się będę na darmo denerwować ;p dam sobie spokój ;)
Nie płakusiaj tylko ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]

A tak już z innej beczki i po rozluźnieniu sytuacji. Miałyście już robiony gbs? Do ktorego tygodnia trzeba to zrobic? Bo mi wizyta wypada na 31 tydzien ale jesli ten lekarz bedzie na zwolnieniu to pewnie dopiero w 32 mi wypadnie. I na czym to polega?

Pobranie z pochwy wymazu. Robi się po 35 tc ja akurat w poniedziałek po usg będę mieć robiony wymaz także spoko , nie musisz się martwić.

;)

Ignaś 35 tc [emoji173]

KasiuMarysiu mi nie chodzi o wychowanie dziecka już nawet;) a zresztą co ja się będę na darmo denerwować ;p dam sobie spokój ;)
Nie płakusiaj tylko ;)

To juz ciiiiiiii. Ja tez czasem mam inne zdanie , inne poglady ale wiesz co? Mowie sobie ze nie warto sie denerwowac, bo ja swoje a ta osoba swoje.

Kulcia gust, a o tym sie nie dyskutuje[emoji1]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Ano pewnie. Powiem Wam coś idiotycznego laski. Odkąd jestem w 3 trymestrze to strasznie mi się podobają zapachy mokrych rzeczy. Ale najlepsze to , że nie mokrego prania na przykład a mopa albo gąbki xD serio . Mój mąż mówi , że po prpstu mam coś z głową ale.ja naprawdę mogłabym z tym mopem spać haha także wiecie...

Ignaś 35 tc [emoji173]

A ta polozna mi gadala ze juz na tej wizycie mam mu powiedziec o tym zeby zrobil i dlatego tak pytam ale nawet jak nie zrobi to jak mowisz ze po 35 tyg to jeszcze zdazy zrobic. A to patyczkiem on pobiera?

reklama
Do góry