reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia ja wiem i nie powinnam sie tak rozczarowywac bo ja mam straszna tendencje do rozstępów bo już mam je wszedzie chyba;/ tylko tych starych to juz tak nie widac jak opale . A i na boczkach mi wyszly . Rosne na potęge juz 14 kg na plus

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]

reklama
Ja mam 13 na plusie wiec stawiam , że 16 pierdyknie do końca tak maxymalnie ksiazkowo :) ale co najlepsze wszyscy mi mówią jak to nie schudłam haha

Ignaś 35 tc [emoji173]

1467573399-1d1mld.jpeg
1467573404-1d1mld.jpeg

Ignaś 35 tc [emoji173]
Uwazaj tylko przy przewijaniu ;-) bedziesz miala obsiusiana sciane i tv[emoji14]

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

No mało nie mało ;) w normalnym życiu jakbym przytyla 16 kilosow to bym była smutasem[emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

A mówiłam kupic BI-OIL ! To cud przy rozstępach on je nawet usuwa ! Uwierzcie mi ! A tez nie wieżylam

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

A mi nie pomógł nawet bio Oli. Rozstępy jak mają wyjść to wyjdą i juz.

Teraz nowe mi się nie robią. .. ale to chyba przez to ze nie maja juz miejsca[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja uzywalam Ola bio-oil jak zaczelam tyc i jak jeszcze rozstepow mialam po 2 i smarowalam tez jak byly sine i czerwone i nic. Kupowalam masci jakies piekace i taki derma roller z iglami ale to nic nie dalo . Dopiero po prawie 2 latach mi zbledly . Takze ja po prostu jestem wrazliwa na rozstepy ;p

reklama
No to i ja tak pewnie zrobie w razie czego India ;) bo ostro nastawiam sie na to z bede karmila piersia;p
Tak mi cieknie z cycuchów ze chyba juz zaczne te wkladki laktacyjne co zamowilam uzywac.

Dziewczyny jakie mi sie robia rozstepy na brzuchu normalnie takie sine;/

Sytuacja taka jak u mnie[emoji5] identyko.

Kulcia pieknie to wyglada:) a ten przewijak ma jakies zabezpieczenia zeby nie zsunal sie z poreczy?

OlaMagda tez slyszlam, ze kapusta pomaga i masaz piersi takze.

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Do góry