reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jezus dajcie sobie siana bo to bez sensu gadka w ogóle nosz cholera bo nie wytrzymam. Wiadomo że żadna nie odpuści i nie ma o czym gadać.

Ignaś 35 tc [emoji173]
Kulka no kurde bo nie będzie pisała mi tutaj czegoś czego w ogóle nie mialam na myśli ani mi nic zarzucala nie podoba się to nie nie czyta :)
Nie lubię takiego zachowania .

reklama
No bo mnie juz Kulcia jej postu normalnie wkurwiają;p mam dość czytania jak ona to wszystko wie najlepiej ,jak każdego poucza a jak ktoś jej uwage zwróci to odwraca kota ogonem ,ze to tylko jej zdanie i włazi każdemu w dupe no.

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]
Po pierwsze gowniaro uważaj co mówisz:)
Siedzisz w mojej głowie wróżka jesteś? ??

Hahahaa weź boo jebne ?
Ty chyba nie masz jakiejś samooceny w ogole? Czytasz to co piszesz?
Ty sie zachowujesz jakbys wszystkie rozumy zjadła i wyżej srała niż dupe miała.

No bo co mi zrobisz? No co ?
Ahh przepraszam zapomniałam jesteś taka doświadczona życiem ,że rok róźnicy między nami to jak ze 20 lat;p

Nadziejka kochanie nie denerwuj sie[emoji9] kazda z nas wychowa dziecko jak bedzie chciala, nie chce zebys sie zloscila. Dzis mam dzien beksy wiec juz prosze uspokoj sie, bo bede plakala.

Ps. To nie szantaz.

Kulcia to u mnie roznica 3 dni dokładnie miedzy usg a om.

Ola nie dziekuje zeby nie zapeszyc[emoji4]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

To chyba jestem inna, kurde mi nie przeszkadza zapach bialego jelenia tylko nie linczujcie mnie za to[emoji20]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

reklama
No niestety musiałam poruszyć, bo wytrzymać już nie mogłam . Wiesz taki charakter...
A co ma przekleństwo do tego wszystkiego ?

Do góry