reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No i taki mam zamiar ;p a Ty usilnie próbujesz komuś narzucić swoje zdanie.
I to nie tylko w kwestii wychowania ,ale we wszystkim .

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]

Haha no pomyliłam :) z OM na 12.08 a z usg 04.08 :D

A byłam w mieście po rolety na okna i przy okazji u ojca po deskę do prasowania. I tam moja babka była. Ona jest typem osoby który nie lubi jak ktoś ma fajne życie. No i oczywiście dogadywanki. A no ładnie w ciazy wyglądasz a ja myslslam ze będziesz strasznie gruba a firma wam idzie? No to fajnie ale to nie takie proste. Na l4 jesteś? To pewnie nic nie robisz dlatego mąż taki chudy bo nawet nie gotuje sz porządnie. Nie chwałę się ale gotuje bardzo dobrze a to nie moja opinia tylko byłam proszone np o gotowanie dla zespołów na różne koncerty wiec ***** mac gówna by nie jedli. Zresztą co ja się nią przejmuje.

Do mojej mamy się dojebali oczywiście , że na pewno kiepsko sobie radzi ( moja mama jest była alko co już pisałam kiedyś. Teraz nieaktywna i naprawdę dużo dla mnie robi. Dla siebie też. Zresztą wyjechała do swojej mamy się nią opiekować bo babcia w tym roku zachorowała na Parkinsona. Po mojej mamie byście nie zobaczył y w życiu ze piła pije bo to ten typ alkoholika co nikt nie wie bo to tajemnica. Zadbana blondynka lat 46 ładne paznokcie i włosy itp.) I na pewno wróci w laski i w ogóle to ona jest głupia i ta deska do prasowania jest zniszczona przez moja matke wiec musze sobie ja obić. Cholera ta deska ma 30 lat lekko wiec to ze jest wytarta.

No i wisienka na torcie. W ogóle nie dzwonisz. W ogóle nie interesuje Cię co u nas. ***** a może tak do mnie by zadzwonili zapytać jak się czuje jak dziecko i czy czasem nie Umarlam albo nie urodziłam? ??? Fuck.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Cos Ci się chyba pomylilo:)
Ja tylko wyrazam swoje zdanie nikomu nie mowie rób tak bo ja tak chce.
I mialam duzo styczności z małymi dziećmi i wiem jakie potrafią byc.
A o rozbite kolano chodziło mi ze jak dziecko upadnie i nic mu się nie dzieje biegnie dalej to po co do niego podchodzić ?
Pilnowalam kiedyś małego chłopca takiego co już biegał za każdym razem jak upadl i nie plakal podeszlam zaczęłam kolanko glaskac to bez powodu zaraz zaczynal plakac o to mi chodziło a nie ze jakieś nogi dziecku podstawiac mysl co piszesz na drugi raz.
I tyle w temacie nie zamierzam sie z nikim tutaj kłócić .

Haha no pomyliłam :) z OM na 12.08 a z usg 04.08 :D

A byłam w mieście po rolety na okna i przy okazji u ojca po deskę do prasowania. I tam moja babka była. Ona jest typem osoby który nie lubi jak ktoś ma fajne życie. No i oczywiście dogadywanki. A no ładnie w ciazy wyglądasz a ja myslslam ze będziesz strasznie gruba a firma wam idzie? No to fajnie ale to nie takie proste. Na l4 jesteś? To pewnie nic nie robisz dlatego mąż taki chudy bo nawet nie gotuje sz porządnie. Nie chwałę się ale gotuje bardzo dobrze a to nie moja opinia tylko byłam proszone np o gotowanie dla zespołów na różne koncerty wiec ***** mac gówna by nie jedli. Zresztą co ja się nią przejmuje.

Do mojej mamy się dojebali oczywiście , że na pewno kiepsko sobie radzi ( moja mama jest była alko co już pisałam kiedyś. Teraz nieaktywna i naprawdę dużo dla mnie robi. Dla siebie też. Zresztą wyjechała do swojej mamy się nią opiekować bo babcia w tym roku zachorowała na Parkinsona. Po mojej mamie byście nie zobaczył y w życiu ze piła pije bo to ten typ alkoholika co nikt nie wie bo to tajemnica. Zadbana blondynka lat 46 ładne paznokcie i włosy itp.) I na pewno wróci w laski i w ogóle to ona jest głupia i ta deska do prasowania jest zniszczona przez moja matke wiec musze sobie ja obić. Cholera ta deska ma 30 lat lekko wiec to ze jest wytarta.

No i wisienka na torcie. W ogóle nie dzwonisz. W ogóle nie interesuje Cię co u nas. ***** a może tak do mnie by zadzwonili zapytać jak się czuje jak dziecko i czy czasem nie Umarlam albo nie urodziłam? ??? Fuck.

Ignaś 35 tc [emoji173]
Kulcia ale babsztyl wredny nie przejmuj się nie wskazane w Twoim stanie:* :* :* :*

Nie tylko Ty pilnowałaś dzieci ,nie tylko Ty je będziesz miała .
Ja w przeciwienstwie do Ciebie mysle wlasnie co pisze ;p

Jezus dajcie sobie siana bo to bez sensu gadka w ogóle nosz cholera bo nie wytrzymam. Wiadomo że żadna nie odpuści i nie ma o czym gadać.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
No bo mnie juz Kulcia jej postu normalnie wkurwiają;p mam dość czytania jak ona to wszystko wie najlepiej ,jak każdego poucza a jak ktoś jej uwage zwróci to odwraca kota ogonem ,ze to tylko jej zdanie i włazi każdemu w dupe no.

Do góry