reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jest grzeczny ale właśnie te jego histerie
Jak Madzi cos nie dasz i będzie Ci drzwiami trzaskac to pozwolisz jej na to czy po głowie będziesz ja glaskac?
Ja swojego dziecka nigdy nie uderze
Ale nie bede reagować albo bede tłumaczyć

reklama
Nie tego nie możesz powiedzieć bo jest strasznie ze dziećmi po prostu nie daje sobie na głowę wejść
Mowila jej ze ma ciężko to ona jeszcze bardziej sie darkla
Co miala jej na plecach niesc?
Cackac to ze dziecko ma być normalne radzić sobie a nie wyc i nie potrafic nic zrobić no on ma 6 w jego wieku wszystkie dzieci jezdza na rowerze a on na 4 kolkach jeździ i jeszcze sie giba pasów w foteliku nie mógł ostatnio zapiąć to piszczal i kopal jej w auto no kurde ja sobie na takie cos nie pozwolę jak mój syn tak będzie robił
Nie rozumiem Ciebie też jak to dziecko normalne? Czyli jak się złości to jest nie normalne? A ta dziewczynka ile ma lat ? Ponad to dziecko samo się nie nauczy jeździć na rowerze, ja pamietam jak mnie tata uczył:) płakałam jak upadłam ale on był obok.

Jal upadnie to zobaczyć czy płacze jak nie to niech dalej leci a nie odrazu lecieć do dziecka jeszcze gorzej je to do płaczu doprowadza jak się współczuję
No właśnie mowie o tym ze nie uczyla chuchala i mały nie umie a mala ma 3 i pol roku
I czy samo to nie wiem Maja koleżanki corka często bywa u nas od małego i tak ja nazywam przyszywana corka sama się nauczyła odpychala się od samochodu az pojechała jest w jego wieku

Kasia Marysia to że nie będzie rozmieszczona nie znaczy że nie będzie się denerwować lub tak po prostu nie zacznie np trzaskac tymi drzwiami. To są dzieci i nie rozumieją tyle co dorosli

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Marysia to że nie będzie rozmieszczona nie znaczy że nie będzie się denerwować lub tak po prostu nie zacznie np trzaskac tymi drzwiami. To są dzieci i nie rozumieją tyle co dorosli

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Denerwować pewnie się bedzie, ja to już mam początki nerwicy więc dziecko pewnie nie bedzie spokojne. Hahaha już wiem czemu u mnie w domu drzwi nie było:D

reklama
No to jest jak z drobnoustrojami jak wam pisałam o tej babce dziecko jak ma kontakt ze wszystkim pójdzie do piaskownicy piachu sie naje to nic mu nie jest bo zachartowane a jak matka nic dotykac nie pozwala to co chwile chore ja nie mówię ze wiem najlepiej ale naprawdę duzo przypadków widziałam choćby u mnie w rodzinie

Do góry