reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India
Tak, od początku nie było czegoś takiego ze wolałabym to albo to. Myślałam o tym, byłam ciekawa ale nic więcej :)
mój mówił że będzie syn, Ola też mi przepowiedziala że podejrzewa chłopca no i jest :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu ja tak na początku chciałam córkę ale teraz mi wszystko jedno kocham go i nie mogę się doczekać az zobaczę i przytule synka mojego:)
Moj mówił ze będzie syn potem mówił ze corke pierwsza ale jemu to obojętne byle zdrowe
Jego tato ze syn
Brat ze syn
Mama ze czuje ze chłopak i widzi po mnie i ja tez czułam chyba ze chłopczyk będzie
Od początku jakoś mówiłam on i on :D
Kiedys mi się marzyło żeby corka miala straszego brata i może tak będzie bo córeczkę juz druga bym chciała:)
Mój juz mowi ze za rok przemierze się za mikołaja i będzie uczył kopac piłkę :)

Ola ja nie chodze prywatnie tylko na nfz. To badanie jest prywatnie bo to miedzy 28-32 tyg sie robi.
Dziewczyny bardziej wiedza o co chodzi z P.

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Aha no wiem jakie lekarz mi mówił ze takie bede miala
Kiedy masz wizytę?
Mi nie pokazuje na sprzęcie zwykłym tylko co wizytę na tv
Wygodniej bo leżę i widzę dzidzie
To juz zobaczysz jak Madzia niedługo wygląda:) <3
Szkoda ze nie jestem wtajemniczona i nic mi wiem:(

Ola bo prywatnie tak jest ze masz na przeciwko siebie monitor, na polowkowym tez tak mialam. Na nfz mi przekreca monitor i tez widze. Na wizyte umawiam sie kiedy mi pasuje.
Co do P to nie bede tego tlumaczyc bo staram sie uporzadkowac swoje sprawy.

Laski jak odróżnić ruchy od wzdęc?
Bo czasem czuje takie lekkie pykanie ale to jeszcze chyba nie ruchy w którym tygodniu u Was były? Kurde myślę ze ciężko będzie mi na początku rozpoznać chyba ze jak mój mówi ze to będzie systematycznie
Bo później to będzie koopal ze hohho

Ostatnia edycja:
Ola bo prywatnie tak jest ze masz na przeciwko siebie monitor, na polowkowym tez tak mialam. Na nfz mi przekreca monitor i tez widze. Na wizyte umawiam sie kiedy mi pasuje.
Co do P to nie bede tego tlumaczyc bo staram sie uporzadkowac swoje sprawy.

:)
Życzę żeby Ci się jak najlepiej ułożyło i żeby było Tobie i Madzi dobrze:)
Ja się tak umawiam jak mam l4:)

reklama
Kasiu Marysiu czytałam teraz u sroki o chusteczkach i powiem Ci ze ma duzo przeterminowany wpis bo mam chusteczki w domu jedne co opisala negatywnie z dawnym składem a teraz mam i patrze i całkiem inny sklad zmieniony jest krótki krotszy niz tami i podone niektóre skladniki ma bez parabenow silikonow pegow alkoholu takze nie sugerowalabym się sroka
O bobini mi chodzi niebieskie
Trzeba na bieżąco składy sprawdzać

Ostatnia edycja:
Do góry