reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja znam matki które od początku piora w zwykłych i nic dziecia nie jest
Koleżanki jak rozmawiałam to kupowały to co było w sklepie i nic sie nie dzieje takie sa najlepsze dzieci później nie chorują nic im nie jest
Przyjaciółka ma corke i syna cirka juz inna zaradna ma 3 latka taki rumun a ten syn 6 lat na rowerze jeździć nie umie taki dziandziak byle co wyje jak to widzę to takie nerwy mam az moj powiedział ze ma nadzieję ze nasz syn taki nie będzie:D
Znowu kuzynka mojego straciła córeczkę w 9 miesiącu no rozumiem zalamala się urodziła po 3 latach córeczkę druga ma 10 miesięcy i ona ani razu jej nie pocalowala no ja nie wyobrażam sobie swojego dziecka nie pocałować jak tam idę to mam taka ochotę jej cos powiedzieć nawet jej maz juz na to patrzeć nie moze inne dzieci juz w jej wieku same butelke trzymają a ona nie umie bo mama jej trzyma
Mamie swojej na spacer nie da
A mala az się trzęsie na nia
Ostatnio 29 stopni ona dziecko w basenie w domu bo wiaterek na dworze wial ...
Mala zaczęła płakać az się zanosila taka spocona byla wiatraka nie zapali przy niej mowie wez ja na dwor bo przez to płacze zabrala ja do wózka na spacer nie to dziecko
W domu nic nie zrobi bo Jagodka
Maz wraca z pracy i musi wszystko robić
Nic kompletnie mleka nie zrobi bo mala musi niec na rękach. ..
Ehh no nie kumam czegoś takiego później sa takie dziamdziaki dzieci a ona taka fajna jest śmieje sie do mnie zawsze:)
Sąsiadka zlapala za rączkę mala to ona do niej proszę nie ruszać mojego dziecka no jaki wstyd. ...

No Życiowa niby tak lubię ja mala tez normalnie się zajmuje ale jak tam ktoś przyjdzie to wiecznie wojna o jej zachowanie
Ta moja przyjaciółka tez juz się drze na tegi małego za to ze płacze z byle powodu

Ja znam matki które od początku piora w zwykłych i nic dziecia nie jest
Koleżanki jak rozmawiałam to kupowały to co było w sklepie i nic sie nie dzieje takie sa najlepsze dzieci później nie chorują nic im nie jest
Przyjaciółka ma corke i syna cirka juz inna zaradna ma 3 latka taki rumun a ten syn 6 lat na rowerze jeździć nie umie taki dziandziak byle co wyje jak to widzę to takie nerwy mam az moj powiedział ze ma nadzieję ze nasz syn taki nie będzie:D
Znowu kuzynka mojego straciła córeczkę w 9 miesiącu no rozumiem zalamala się urodziła po 3 latach córeczkę druga ma 10 miesięcy i ona ani razu jej nie pocalowala no ja nie wyobrażam sobie swojego dziecka nie pocałować jak tam idę to mam taka ochotę jej cos powiedzieć nawet jej maz juz na to patrzeć nie moze inne dzieci juz w jej wieku same butelke trzymają a ona nie umie bo mama jej trzyma
Mamie swojej na spacer nie da
A mala az się trzęsie na nia
Ostatnio 29 stopni ona dziecko w basenie w domu bo wiaterek na dworze wial ...
Mala zaczęła płakać az się zanosila taka spocona byla wiatraka nie zapali przy niej mowie wez ja na dwor bo przez to płacze zabrala ja do wózka na spacer nie to dziecko
W domu nic nie zrobi bo Jagodka
Maz wraca z pracy i musi wszystko robić
Nic kompletnie mleka nie zrobi bo mala musi niec na rękach. ..
Ehh no nie kumam czegoś takiego później sa takie dziamdziaki dzieci a ona taka fajna jest śmieje sie do mnie zawsze:)
Sąsiadka zlapala za rączkę mala to ona do niej proszę nie ruszać mojego dziecka no jaki wstyd. ...
Ja znowu bardziej kochałabym dziecko z P.
Cóż niektóre matki przesadzają, stopniowo można dziecka uczyć w normalnym proszku ale to od któregoś miesiąca.

Kasiu tez jestem tego zdania bo ja w proszkach dla dorosłych prac nie będę bo gdzie takiego niemowlaka chemia traktować
I ju mówiłam mamie ze bede się trzesla na pewnie na początek
Ale właśnie chodzi mi o zachowanie takie ze dziecka swojego nie całują itp to trochę chore jest
Dziecko to ma być dziecko upadnie wstaje a nie wyje na pół ulicy

Ja pralam w dziecięcym proszku jakoś do 4miesiaca. I pralam osobno. Później osobno pralam te rzeczy które są przy ciele a wierzchnie razem z moimi ale nie z bielizną. .. nie wiem czemu ale pranie body z moimi skarpetami nie wydawało mi się dobrym pomysłem. .. zresztą body po 4 miesiącu często pralam w wyższej temperaturze jak mała zaczęła jeść np. Marchewkę.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Czasami zapieralam czasami jak wiedziałam że mam pełną pralkę to pralam od razu.
Tak pralam później w zwykłym proszku... nie pamiętam czy kilku pranie nie robiłam z mieszanym proszku trochę dziecięcego trochę zwykłego. ..

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Do góry