reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa coś takiego bo nie chciało mi hasło na telefonie wbic co zawsze uzywalam i zamiast mi je przypomnieć to mi dziady login zmienili :(
Moze jakoś się przestawie:)

Bede miala synka:)
22 polowkowe
Z waga stoję w miejscu dalej jak położna mnie wazyla tydzień temu
W ogóle jak zobaczyłam brzuszek Sanci to wowo tak samo jedziemy a masz z dwa razy taki jak ja
Nie wiem od czego to zależy?
Jutro wam wstawię moj:)
Cos tam urósł chyba:)
Koleżanki mówią ze ładnie wyglądam :)
Czuje sie dalej mega czasem brzuch jak na okres zaboli i trochę cycki chyba rosną bo mi mama z tata mówią ze niedługo bede miala większe od niej haha
Ola, gratulacje synka :-)

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

reklama
Trochę mnie uspokilyscie :) ale nie wytrzymam do środy i Idę dziś do lekarza. Tzn nie wiem czy mnie w ogóle tam przyjmą ale mam bardzo blisko szpital ginekologiczno położniczy i wyczytalam że jest całodobowa izba przyjęć. Jak myślicie jest szansa że mnie nie odeślą z kwitkiem? Trochę się boję bo dół brzucha boli mnie dość mocno a nie wiem na ile to jest normalne
Mozesz jeżdżę nic nie wiedzieć tak jak ja za szybko poszłam ale po macicy pozna ze ciazowo zmieniona:)

Dobra a więc przyszykowane.
1467530856-1d1mld.jpeg
1467530861-1d1mld.jpeg
1467530865-1d1mld.jpeg
1467530870-1d1mld.jpeg

Co najlepsze. Sterylizator nie mieści się w mikrofalowce. Fuck.

Ignaś 35 tc [emoji173]
Ale fajny lezaczek !!! :-)

Wiecie co, a ja mam takie napady paniki czasami, ze ta ciaza sie niedlugo skonczy... Ze bedzie juz drugie dziecko i co wtedy????[emoji14]jak zyc? Hahaha

+ 6,8 kg

Haha ja mam napady ze pierwsze , szczególnie ze myślę o tym jak blisko juz jestem porodu. Dlatego wczoraj oszlalam i zrobiłam całą wyprawkę.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dzol, a Ty kiedy do lekarza???
Kasia, bylas na IP??

Jak Nuska nasza ogarnie tabelke to zobaczymy jak nam sie sily rozkladaja :-)

My wczoraj po dzialce odebralismy z olx adapter i nosidelko :-) dzisiaj wypiore i wyniesiemy do piwnicy

+ 6,8 kg

Kulka, niedlugo nam przeslixzne zdjecia bedziesz wrzucala :-)

+ 6,8 kg

Sancia, ale sytucja. Wspolczuje, ze Twoj zostal bez pracy. A babke cisnij, niech oddaje kase. Masz smsy, wiec jakies dowody sa

+ 6,8 kg

India dziękuję:) :*
Ja tez mam nieraz bóle jak na okres ale nic nie biorę ostatnio przez te upały mialam taki bol głowy ze musiałam jak nigdy ratować się paracetamolem

Kulcia ja pierdziele Ty juz 35 tydzień wow
:D
A ja mam juz tyle ciuszków mama mi za grosze kupuje takie ładne rzeczy
Mam połowę nowych i polowe z lumpa
Teściowa nowe bo mówi ze u niej w lumpie się nie oplaca
Kocyk juz mam taki milusi:)
Jeszcze w pepco kupi mi taki fajny z głową zwierzaka do wozka:)
Szaleja juz ze szok:D
Smoczki z chicco kupilam bo mi się podobały ksztaltem:)
Zrobię zdjęcia to wam wyślę
I zamówiłam małemu butki z adidasa na 0-6 mies czarno biale i na 9-12 niebieskie takie papucie para 40 zl:)
Mama się śmieje ze jeszcze się nie urodził a juz dwie pary butów będzie mial hihi
U mnie na lumpie sa takie piękne rzeczy dla dziewczynek i chlopaczkow sukienunie sweterki body śpioszki z h@m za grosze no mowie wam:)
A bylyscie w smyku ?

Ja w smyku rzadko co kupuje. Maja duzo drozsze rzeczy niz to samo gdzie indziej

+ 6,8 kg

reklama
Ola zwróć uwagę na to jaki to smoczek kochana. Uspokajający i anatomiczny najlepiej :)

Jak dla mnie w smyku jest drogo i bez sensu. Wole pepco i tesco na przykład :)

Kocyk z głową tez mam :) biały.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry