reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola a przy logowaniu podałas mail to może opcja przypomnienia hasła?
Nie wiem w sumie jak to działa tutaj w aplikacji...

♡ 25 ♡ Tymon ♡

reklama
Życiowa coś takiego bo nie chciało mi hasło na telefonie wbic co zawsze uzywalam i zamiast mi je przypomnieć to mi dziady login zmienili :(
Moze jakoś się przestawie:)

Bede miala synka:)
22 polowkowe
Z waga stoję w miejscu dalej jak położna mnie wazyla tydzień temu
W ogóle jak zobaczyłam brzuszek Sanci to wowo tak samo jedziemy a masz z dwa razy taki jak ja
Nie wiem od czego to zależy?
Jutro wam wstawię moj:)
Cos tam urósł chyba:)
Koleżanki mówią ze ładnie wyglądam :)
Czuje sie dalej mega czasem brzuch jak na okres zaboli i trochę cycki chyba rosną bo mi mama z tata mówią ze niedługo bede miala większe od niej haha

Ostatnia edycja:
Ola super :)
Hihi synek :)
Nuska będzie musiała ci wpisać w tabelkę :)

A u sanci widać brzuszek bo juz rodziła :)
U pierworodek brzuch wyskakuje później.
Ciesz się ze nie tyjesz bo jeszcze trochę i pewnie zaczniesz ;) jak nie w II trymestrze to masz jeszcze trzeci[emoji14]

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Tez się juz ciesze bo chciałam pierwsza laseczke ale mi wszystkie juz jedno wazne ze noszę moja niunie pod serduszkiem:)
Kurcze taka wiez mi się stworzyla bo tak kocham to dziecko juz...
Wiecie co czulam ze syn będzie to się chyba wie co?:)
Mama tez mówiła ze wiedziała ze będzie chłopczyk bo widzi po figurze itp ale to chyba kazda inaczej ma:)
Na usg juz widziałam jak zaciska piastki raczki na glowce sobie trzymał:)

A masz jakieś zdjęcie z usg ? :)

Dla mnie chłopiec to było zaskoczenie ale nie odbierałam tego w sensie chcę nie chcę. Po prostu było mi to szczerze obojętne ale podświadomie myślałam że to będzie druga córka (nauczony doświadczeniem z pierwszej ciąży) .. przy pierwszej ciąży bardzo marzyłam o synu bo w rodzinie same baby ale jak się dowiedziałam ze córka to pierwsze co pomyślałam to było no tak,a czego się spodziewałam i się cieszyłam :)

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Druga żeby byla dziewczynka będzie miala starszego brata Piotrkowi sie tak marzy :)
syna chcial a potem nastawil się na Wiktorie ale jemu tez wszystko jedno wazne żeby zdrowe było:)
No i kucyki tez mi się marza:)
Mi tez wszystko jedno ciesze się jest mi dane byc matka:)
Mam ale tesciowa przechwycila jak odda to wam wyślę bo przelaczal mi na 4d:)
Urodę to tak chyba 25 tydzień mówił India Ty w którym tamto mialas co widać ze do Ciebie podobny? :)
Czekam na ruchy mialam ostatnio schize ze kopnal mnie ale to się często myli ze wzdeciami i chyba jeszcze to nie kopniaczki:)

Podobny podobny do mamusi usteczka takie ładne mial:)
Teraz jak bylam to lekarz mówił ze juz się robi do człowieka podobny ale jeszcze trzeba poczekać na ladna buzke troszkę:)
Hemoglobine mi trochę juz pociagnal z 13 spadla do 12.1
:)
Musze burakow więcej jesc:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ho. Ja wykończona dniem . Mam już wszystko. Musze tylko jutro wyprać ubranka i czekam na zamówienie z apteki. I juz :) a no i pompony zrobić.

Sancia sytuacja nie ciekawa. Ja nie ufam ludziom wiec w życiu bym na gębę nic nie zrobiła bo juz parę razy mnie ktoś wy... kiwal.

Kasia ciaza na bank ;D

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry