Trochę mnie uspokilyscie ale nie wytrzymam do środy i Idę dziś do lekarza. Tzn nie wiem czy mnie w ogóle tam przyjmą ale mam bardzo blisko szpital ginekologiczno położniczy i wyczytalam że jest całodobowa izba przyjęć. Jak myślicie jest szansa że mnie nie odeślą z kwitkiem? Trochę się boję bo dół brzucha boli mnie dość mocno a nie wiem na ile to jest normalne
reklama
Chyba będzie przewaga chłopców u nas
Sancia jeśli babka będzie w miarę w porządku i ja postraszysz że masz sms to może się uda odzyskać pieniądze
Kasia gratuluję! Do środy nic nie powinno się stać ale jeśli masz być spokojniejsza to idź dzisiaj. Chociaż możesz jeszcze nic nie zobaczyć :/ daj znać jak bedziesz po.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Sancia jeśli babka będzie w miarę w porządku i ja postraszysz że masz sms to może się uda odzyskać pieniądze
Kasia gratuluję! Do środy nic nie powinno się stać ale jeśli masz być spokojniejsza to idź dzisiaj. Chociaż możesz jeszcze nic nie zobaczyć :/ daj znać jak bedziesz po.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Fanka BB :)
Mnie wczoraj tez twardnial brzuch. Dzisiaj u nas juz chlodniej. Cos ok 20 st ma byc.Jak sie czujecie dziewczynki ? Ja umieram upał mam spuchnięte łydki i stopy , i do tego ciagle mi brzuch twardnieje :-((
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Wspolczuje opuchlizny, wczoraj widzialam sie ze znajoma, ktora jest w 36 tc i biedna stopy ma tak opuchniete, ze szok
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
India9
Fanka BB :)
Nadziejko, ja czasami tez mam takie uczucie. Biore nospe wtedy, zeby sie nie denerwowacWitaj Kasiu no test mowi sam za siebie ;p gratulacje ja na poczatku ciazy tez odczuwalam bol jak na miesiaczke ,to raczej normalne
A ja chcialam Was zapytac czy to normalne ze czasami sie wlasnie czuje jakbym miala okresu dostac na tym etapie ? To nie jest bol ani nic z tych rzeczy tylko czasami mnie tak nyje w dole brzucha.
[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
reklama