dżoł
Fanka BB :)
Pierwszy cykl po poronieniu mialam 33, pozniej 29 a dzis jest 31.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale mam klucze i smsy od niej. Chyba powinna mi oddac całość: /ani dnia tam nie mieszkalam. Mieliśmy sie dzis wprowadzać ale on przyniosl taka wiadomość z pracy. Dzwoniłam do babki ale nie odbierala później ja nie slyszalam wiec napisalam jej smsa ale zero odzewuSancia o kurde ale lipna sytuacja...
Ja się nauczyłam brać na wszystko kwit. .. szczególnie przy wynajmie i kaucjach. .. na ostatnim mieszkaniu nie mieliśmy umowy ale to ze przekazaliśmy kaucję było spisane i w razie kłopotów mieliśmy podkładkę. ..
A tak w ogóle to co tu taka cisza?
Ja właśnie zjadłam pierwszą kolacje...[emoji14]
Wklejam wam udekorowany tort Marysi wiedziałam że będzie chciała wszystko co kupilysmy na nim umieścić
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom