reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A mi dzisiaj stopy spuchły [emoji31][emoji30][emoji24] takie uroki ciazy nic mnie w tej nie ominęło masakra . Nie polecam robić dzieci po 34 roku życia [emoji1][emoji38][emoji1][emoji38][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Mnie jeszcze nie puchną aaaaż tak, troszkę jak dużo się nachodzę.

reklama
KasiaMarysia i to bardzo o_O
A jak to czytałam to się uśmiałam[emoji14]
Pogoda się popsuła u mnie... miałam iść na spacer z małą ale chyba padać będzie. .. tak więc nuuudy ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, uhahalam sie :-) szczegolnie z watroby :D

Dora, super! Nie poddawaj sie kobieto. Zyciowa o ciaze starala sie prawie dwa lata i ma[emoji14]Mi w drugiej sie pofarcilo odrazu, ale o pierwsza staralam sie 7 cykli.
Poza tym u Was ciezej sie wstrzelic, bo dzieli Was pewna odleglosc, ale spokojnie - uda sie :-) zaszlas w jedna to i w druga da rade. A skoro mowia Ci, ze ok wszystko to ok wszystko. Statystyki sa okropne jesli chodzi o czas zajscia w ciaze. Nie pamietam juz ile, ale tylko jakis tam % cieszy sie zajsciem w pierwszym roku staran. I uwierz, ze kazda staraczka po kilku ms mysli, ze cos z nia nie tak, co nie znaczy, ze tak musi byc.

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg

Hej [emoji5]
Mało pisze bo mi się nie chce wsumie to nic mi się nie chce oprócz spania w dzień.... oczywiscie sie nie klade bo noc to tragedia zreszta i tak nie moge w nocy spac.
Nuska mialas leżeć i pachniec a nie sprzatac! Moje wlosy to tragedia sie zrobila, wczesniej moglam je dwa razy w tyg umyc i byly fajne a twraz? Tragedia!
Aaaa jem wlasnie zupe fasolowa na kosci wedzonej [emoji5]
1467204932-1d1mld.jpeg

Kurde tez tak mialyscie na poczatku ze balyscie sie nastawic na to ze bedzie wszystko ok? W piatek mam wizyte i usg ( na kazdej wizycie mam) i jakos tak sie boje ze nie bedzie ok

10 tc [emoji219]
Więc nie jestem sama rowniez mam schizy i ide do lekarza w strachu. Najlepiej jakbym miala usg w torebce [emoji16].

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi nie ma co sie denerwowac, musi byc dobrze, tak samo Sancia. Schizy Wam w niczym nie pomoga ,a tylko maluchow straszycie i stresujecie.

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Wsumie racja ale to podświadomość robi swoje.
Źle sie czuje, mam brzuch wzdety i wrazenie jakbym zjadla cale jedzenie swiata a od obiadu zjadlam aż pół bulki i rogalika.... ogolnie samopoczucie tez do bani ehhh pochlastac sie normalnie.
A co lepsze? Juz kolejna osoba sie mnie pytala czy jestem w ciazy bo taki mam brzuch.... kurde toz to dopiero 10 tydzien.
Ale wam nasmecilam na wieczor.
Milego wieczoru dziewczynki.
Ja zaraz pewnie zasne bo ledwo juz siedze i obudze sie w nocy i nie bede spac z 3-4 godziny....:/

10 tc [emoji219]

MalaMi to normalne w ciazy[emoji4]juz sie nie martw. Spijcie dobrze[emoji9]

Zaszlam dzis do ogrodu, a wisnie juz dojrzaly[emoji7]
Jutro bede z cukrem zjadac . Meega niektore kwasne az mordke wykrzywia mmmniami[emoji5]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

MalaMi współczuję tych wzdec. .. mnie też meczyly na początku. .. a teraz w sumie też czuje się pełna e to już nie wzdęcia a ucisk na żołądek. .. sama nie wiem co gorsze....

Ale ja to zjadłam po obiedzie "całe jedzenie świata"... zawsze kolo 16mnielapie głód największy i bym zjadła wszystko co mam pod ręką a mam zawsze dużo różnych rzeczy :(
Pewnie do wizyty przybędzie mi kolejne 5kg :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
Postanowiłam do Was zajrzeć ale wybaczcie ale nie bede czytać postów z prawie 3 miesiecy wiec proszę o szybkie relacje co słychać :)

reklama
Kochana to lepiej powiedz co u Ciebie? Dużo myślimy o Tobie :*

U mnie wporzo , za 6 tygodni poród. Pisaj co tam! :****

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry