reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Czarnuszka, to i Wy odpadacie ze staran????? Czyli teraz czekamy nie na staraczki a na wpadki :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
+ 6,5 kg
Nie odpadamy[emoji16] absolutnie !! Tylko nie będę tak schiziwac . Bez parcia jakiegoś. Ale test 20 lipca pewnie zrobie hehe.

On ma uregulować wszystko, jednocześnie zawiera kwas foliowy i inne pierdoły. Jak by podziałał to może już w sierpniu by były efekty. Póki co nawet nie liczę płodnych, bo po ostatnim przesunięciu to ja nawet nie wiem kiedy, z resztą w tym i w przyszłym miesiącu to nawet nie ma po co pilnować. A dla mnie to i tak dużo, że cokolwiek robię a nie jak u tamtej lekarki... Wszystko ok, kolejna wizyta połowa października i nara.

Dzień dobry moje Kochane ;*
Czarnuszka pogadaj ze Swoim o tym co bierze przy ćwiczeniach, bo niektóre substancje są naprawdę szkodliwe i mogą wam tylko "przeszkadzać" w starankach ;/ mój M też namiętnie ćwiczy, ale nie bierze żadnych suplementów tylko odpowiednia dieta i ćwiczenia i efekty są zajebiste :D
Wiiktoriiaaa dziękuję :) No ja gdzie nie spojrzę to widzę "swój" sklep ;p więc coś w tym jest ;p a ten lek jak się nazywa? nie pamiętam czy pisałaś, czy nie ;p
Kulcia padłam ;p u mnie na fejsie nic się nie dzieje tak ciekawego ;p
Życiowa masakra ;/ i teraz na nowo musisz coś gotować? wściekła bym się ;/
Ja już zupkę mam wstawioną, w sumie to jakieś pół godzinki i będzie gotowa ;)
W mieszkaniu z grubsza ogarnięte ;p i tak uważam na siebie i na 5 minut sprzątania 30 minut przerwy ;p
A podłogi zostawiam dla mojego jak wróci ;D
Jeszcze tylko włosy umyję i będę mogła leżeć i pachnieć ;p
ps. Wam też się włosy przetłuszczały na początku? Normalnie masakra muszę codziennie myć włosy ;/
Chociaż teraz ich nałogowo nie prostuje już :D
Ściskam was ;*

Czesc dziewczynki.
Chcialam Wam napisac, ze u mnie tabletki zadzialaly i juz po. Za 2 tygodnie (12 lipca) mam kontrolne USG. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji5]
Mało pisze bo mi się nie chce wsumie to nic mi się nie chce oprócz spania w dzień.... oczywiscie sie nie klade bo noc to tragedia zreszta i tak nie moge w nocy spac.
Nuska mialas leżeć i pachniec a nie sprzatac! Moje wlosy to tragedia sie zrobila, wczesniej moglam je dwa razy w tyg umyc i byly fajne a twraz? Tragedia!
Aaaa jem wlasnie zupe fasolowa na kosci wedzonej [emoji5]
1467204932-1d1mld.jpeg

Kurde tez tak mialyscie na poczatku ze balyscie sie nastawic na to ze bedzie wszystko ok? W piatek mam wizyte i usg ( na kazdej wizycie mam) i jakos tak sie boje ze nie bedzie ok

10 tc [emoji219]

Paraplu ściskam Cię mocno ;*
MałaMi Kochana jasne, że się bałam ;p jeszcze w sobotę te plamienia i szpital, już zaczynałam panikować ;/
Nie wiem ale jakoś po usg jak zobaczyłam bijące serduszko mojego Maleństwa to po prostu wiem, że będzie dobrze ;) Pewnie będę się stresować przed każdą wizytą i jakieś obawy się będą pojawiać ;p
To takie przeczucie, jak miałam zanim zrobiłam test a już wiedziałam, że jestem w ciąży ;)
Nie potrafię tego wytłumaczyć ;p

reklama
Paraplu, hej kochana :-) koniecznie daj nam znac po Usg, fajnie,.ze.sie odezwalas.

MalaMi - ja na poczatku strasznie sie balam, ze cos nie tak bedzie. Balam sie nawet komukolwiek powiedziec, bo myslalam, ze czar zaraz prysnie. I tak do momemtu, w ktorym poczulam ruchy :-)

Czarnulka, dobrze, nie odpuszczajcie, bo to watek o dwoch kreskach :-)

Ciekawe co u Tatinki slychac i Dzwoneczka

Kulka- wlasnie pije mrozona kawe :D

Zyciowa, ale bym sie podlamala ta akcja z rosolem

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg

Do góry