reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Nie odpadamy[emoji16] absolutnie !! Tylko nie będę tak schiziwac . Bez parcia jakiegoś. Ale test 20 lipca pewnie zrobie hehe.Czarnuszka, to i Wy odpadacie ze staran????? Czyli teraz czekamy nie na staraczki a na wpadki :-)
[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
+ 6,5 kg
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
On ma uregulować wszystko, jednocześnie zawiera kwas foliowy i inne pierdoły. Jak by podziałał to może już w sierpniu by były efekty. Póki co nawet nie liczę płodnych, bo po ostatnim przesunięciu to ja nawet nie wiem kiedy, z resztą w tym i w przyszłym miesiącu to nawet nie ma po co pilnować. A dla mnie to i tak dużo, że cokolwiek robię a nie jak u tamtej lekarki... Wszystko ok, kolejna wizyta połowa października i nara.
Nuśkaaa
Dzień dobry moje Kochane ;*
Czarnuszka pogadaj ze Swoim o tym co bierze przy ćwiczeniach, bo niektóre substancje są naprawdę szkodliwe i mogą wam tylko "przeszkadzać" w starankach ;/ mój M też namiętnie ćwiczy, ale nie bierze żadnych suplementów tylko odpowiednia dieta i ćwiczenia i efekty są zajebiste
Wiiktoriiaaa dziękuję No ja gdzie nie spojrzę to widzę "swój" sklep ;p więc coś w tym jest ;p a ten lek jak się nazywa? nie pamiętam czy pisałaś, czy nie ;p
Kulcia padłam ;p u mnie na fejsie nic się nie dzieje tak ciekawego ;p
Życiowa masakra ;/ i teraz na nowo musisz coś gotować? wściekła bym się ;/
Ja już zupkę mam wstawioną, w sumie to jakieś pół godzinki i będzie gotowa
W mieszkaniu z grubsza ogarnięte ;p i tak uważam na siebie i na 5 minut sprzątania 30 minut przerwy ;p
A podłogi zostawiam dla mojego jak wróci ;D
Jeszcze tylko włosy umyję i będę mogła leżeć i pachnieć ;p
ps. Wam też się włosy przetłuszczały na początku? Normalnie masakra muszę codziennie myć włosy ;/
Chociaż teraz ich nałogowo nie prostuje już
Ściskam was ;*
Czarnuszka pogadaj ze Swoim o tym co bierze przy ćwiczeniach, bo niektóre substancje są naprawdę szkodliwe i mogą wam tylko "przeszkadzać" w starankach ;/ mój M też namiętnie ćwiczy, ale nie bierze żadnych suplementów tylko odpowiednia dieta i ćwiczenia i efekty są zajebiste
Wiiktoriiaaa dziękuję No ja gdzie nie spojrzę to widzę "swój" sklep ;p więc coś w tym jest ;p a ten lek jak się nazywa? nie pamiętam czy pisałaś, czy nie ;p
Kulcia padłam ;p u mnie na fejsie nic się nie dzieje tak ciekawego ;p
Życiowa masakra ;/ i teraz na nowo musisz coś gotować? wściekła bym się ;/
Ja już zupkę mam wstawioną, w sumie to jakieś pół godzinki i będzie gotowa
W mieszkaniu z grubsza ogarnięte ;p i tak uważam na siebie i na 5 minut sprzątania 30 minut przerwy ;p
A podłogi zostawiam dla mojego jak wróci ;D
Jeszcze tylko włosy umyję i będę mogła leżeć i pachnieć ;p
ps. Wam też się włosy przetłuszczały na początku? Normalnie masakra muszę codziennie myć włosy ;/
Chociaż teraz ich nałogowo nie prostuje już
Ściskam was ;*
Paraplu
Czesc dziewczynki.
Chcialam Wam napisac, ze u mnie tabletki zadzialaly i juz po. Za 2 tygodnie (12 lipca) mam kontrolne USG. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chcialam Wam napisac, ze u mnie tabletki zadzialaly i juz po. Za 2 tygodnie (12 lipca) mam kontrolne USG. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez zabiegu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
Hej [emoji5]
Mało pisze bo mi się nie chce wsumie to nic mi się nie chce oprócz spania w dzień.... oczywiscie sie nie klade bo noc to tragedia zreszta i tak nie moge w nocy spac.
Nuska mialas leżeć i pachniec a nie sprzatac! Moje wlosy to tragedia sie zrobila, wczesniej moglam je dwa razy w tyg umyc i byly fajne a twraz? Tragedia!
Aaaa jem wlasnie zupe fasolowa na kosci wedzonej [emoji5]
Kurde tez tak mialyscie na poczatku ze balyscie sie nastawic na to ze bedzie wszystko ok? W piatek mam wizyte i usg ( na kazdej wizycie mam) i jakos tak sie boje ze nie bedzie ok
10 tc [emoji219]
Mało pisze bo mi się nie chce wsumie to nic mi się nie chce oprócz spania w dzień.... oczywiscie sie nie klade bo noc to tragedia zreszta i tak nie moge w nocy spac.
Nuska mialas leżeć i pachniec a nie sprzatac! Moje wlosy to tragedia sie zrobila, wczesniej moglam je dwa razy w tyg umyc i byly fajne a twraz? Tragedia!
Aaaa jem wlasnie zupe fasolowa na kosci wedzonej [emoji5]
Kurde tez tak mialyscie na poczatku ze balyscie sie nastawic na to ze bedzie wszystko ok? W piatek mam wizyte i usg ( na kazdej wizycie mam) i jakos tak sie boje ze nie bedzie ok
10 tc [emoji219]
Nuśkaaa
Paraplu ściskam Cię mocno ;*
MałaMi Kochana jasne, że się bałam ;p jeszcze w sobotę te plamienia i szpital, już zaczynałam panikować ;/
Nie wiem ale jakoś po usg jak zobaczyłam bijące serduszko mojego Maleństwa to po prostu wiem, że będzie dobrze Pewnie będę się stresować przed każdą wizytą i jakieś obawy się będą pojawiać ;p
To takie przeczucie, jak miałam zanim zrobiłam test a już wiedziałam, że jestem w ciąży
Nie potrafię tego wytłumaczyć ;p
MałaMi Kochana jasne, że się bałam ;p jeszcze w sobotę te plamienia i szpital, już zaczynałam panikować ;/
Nie wiem ale jakoś po usg jak zobaczyłam bijące serduszko mojego Maleństwa to po prostu wiem, że będzie dobrze Pewnie będę się stresować przed każdą wizytą i jakieś obawy się będą pojawiać ;p
To takie przeczucie, jak miałam zanim zrobiłam test a już wiedziałam, że jestem w ciąży
Nie potrafię tego wytłumaczyć ;p
reklama
India9
Paraplu, hej kochana :-) koniecznie daj nam znac po Usg, fajnie,.ze.sie odezwalas.
MalaMi - ja na poczatku strasznie sie balam, ze cos nie tak bedzie. Balam sie nawet komukolwiek powiedziec, bo myslalam, ze czar zaraz prysnie. I tak do momemtu, w ktorym poczulam ruchy :-)
Czarnulka, dobrze, nie odpuszczajcie, bo to watek o dwoch kreskach :-)
Ciekawe co u Tatinki slychac i Dzwoneczka
Kulka- wlasnie pije mrozona kawe
Zyciowa, ale bym sie podlamala ta akcja z rosolem
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg
MalaMi - ja na poczatku strasznie sie balam, ze cos nie tak bedzie. Balam sie nawet komukolwiek powiedziec, bo myslalam, ze czar zaraz prysnie. I tak do momemtu, w ktorym poczulam ruchy :-)
Czarnulka, dobrze, nie odpuszczajcie, bo to watek o dwoch kreskach :-)
Ciekawe co u Tatinki slychac i Dzwoneczka
Kulka- wlasnie pije mrozona kawe
Zyciowa, ale bym sie podlamala ta akcja z rosolem
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,5 kg