reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia ale tylko 'łeee łeee' a nie 'mleee lee heh eh ' xx
Szczególnie jak mają dwa lata.
Kulcia ja tą laske znam ona pracowała u nas... i niby wykształcona po pedagogice. Fajne zajęcia prowadzi a tu takie pytanie z dupy. .. masakra. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pierdziele ....bez komentarza. Kazde dziecko inaczej placze, skoro moze zabki mu wychodza to sobie gaworzy czy cos .

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

A matka psychiatra. I jej wafelkami. Szkoda , że Was tam nie ma bo byście oszalały na widok komentarzy.

Igi 34 tc [emoji173]

Nie , to nie prowokacja niestety. Ona pytała poważnie . A jedną dziewczyna jej w odpowiedzi wysłała obrazek :

1467199302-1d1mld.jpeg

Prawie zemdlalam ze śmiechu xD

Igi 34 tc [emoji173]

Hejka :)

KasiuMarysiu dziękuję za życzenia :* mam nadzieje że te dzieciaczki się w końcu kiedyś spełnią ;)

Nuśka kobieto tabelka super, ale co do sprzątania to Ty się lepiej oszczędzaj :*

A ogólnie rozwaliłyście mnie wczorajszą biedronką... Tak tylko rzuciłam okiem co na forum a tu co biedronka, kąpie się w basenie a tam co? Biedronka... Wywalałam ciuchy żeby zrobić selekcje a tam co? Bluzka w b. poszłam do sklepu z torbami podróżnymi a tam walizka w kształcie b.... i jeszcze gdzieś. Mam chyba biedronkofobie. Wszędzie je widzę, aaa już nie wspomnę o tv co chwila reklama B.

OlaMagda świetna ta lalcia <3 a pewnie dla Życiowej taka lalka to żaden problem do uszycia :D

AniaH co tam u Ciebie? :*

Ej wiecie co te tabsy co dostałam są mega. Albo sobie wkręcam, do okresu jeszcze chwila a wczoraj już rano czułam, że to będzie mega okres. Laski na forum o tym leku pisały, że po braniu go (nie wszystkie) miały aż skrzepy a później wszystko się uregulowało i raz dwa i dziecko. I powiem wam jeszcze, ze patrząc na skład tego, to nieszczególnie powala a sama lekarka powiedziała, że efekty są. Mało który lekarz to zaleca bo jako nowy lek nie jest zbyt popularny, sama farmaceutka powiedziała, że sprzedaje go może trzeci raz.

reklama
Wiki no to pieknie z tymi biedronkami :D . Prześladowanie normalnie[emoji14]

Ej to super jak mają mieć takie działanie :D oby się u Was też sprawdziły!

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry