reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Paraplu Tule cie mocno , i wiem co czujesz bo przeżyłam to samo ! [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] tydzień płakałam i potem mąż powiedział zabierzmy sie do życia i próbujmy i zaszłam w ciaze po 20 dniach i jest wszystko dobrze . Nie załamuj sie potrzeba ci czasu i wypłakać ale nie za długo bo nic ci to nie da . Najważniejsze ze masz rodzine i bliskich [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

Paraplu kochana, bardzo Ci współczuje :-(
Bądźcie dzielni. To niesprawiedliwe :-(

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Paraplu :-( :-( :-(
trzymaj sie Kochana...

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Zależy też w jakim budżecie chcesz się zmieścić. Możesz też kupić im np wyciskarke do soków jak ostatnio się temat przewijal :) żeby zdrowo przeżyli kolejne 35 lat razem :)
Ja mam ale sokowirowke i placilam około 300 zł.

Sandra nie znam się na becie w sumie... chyba już by wyszła? Nie wiem. Dobrze , że z J juz ok. Czekamy do Twojej wizyty w pt :*

Paraplu Tobie nic co napiszę nie poprawi samopoczucia. Całuje CIĘ i ściskam. Mam nadzieje, że dajecie rade. Wiem, że jest ciężko , ale macie siebie. Nic nie zastąpi tego maluszka ale na pewno następny uleczy ta lukę w sercu.

Igi [emoji173]33 tc

Do góry