reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India w taki sposob to wszystko zorganizujesz w jeden dzien, torbe, wyprawke[emoji1] powinnas organizowac wesela[emoji7]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, nie ja sie do tego nie nadaje :-) nasze wesele bylo skromne i po taniosci :-) nie kreca mnie takie rzeczy :D
Ale jesli chodzi o zakupy to fakt.... Jak cos mi sie upatrzy to w goracej wodzie kapana jestem :-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Bylam po szkole zajrzeć czy sa jakieś wyprzedaże ale szczerze jakoś nie chciało mi się latać dzisiaj zmierzylam tylko tam jedna sukienkę i pojechalam do domu może tygodniu pojadę:)
Duzo rzeczy na minus 60:)
80:)

A mój mowi ze będzie mial prezent na dsien ojca bo się dowie co będzie oby:)
A małej kupiłaś juz te kosmetyki babydream?:)
Kupuje je czasami nawet ładnie pachna;)

India właśnie ja też tak mam ze jak coś zobaczę to musze to kupić bo potem za mna chodzi:p
Co.do wesela to ja tez jakoś mnie nie kreci takie coś wesela na 100 osob rodzice pytają kiedy bierzemy ślub i mój tez by chciał ale on wesele i jego ojciec tez
Jakoś jeszcze mnie nie ciągnie ale jak dziecko chciałam to i do tego trzeba dojrzeć
I planujemy w przyszłym roku na wiosnę chrzciny ze ślubem w restauracji nie zadne duze wesele :)
I tylko najbliższymi:)
Tak jak mi się marzy

Ja mialam male wesle . ale male nie znaczy ,ze nie moze byc piekne;)
Bardzo dobrze wspominam, P co nie lubi tanczyc to wyjscia nie mial i polubil. Na weselu w pazdzierniku to szalelismy[emoji12]

Ja znowu jak cos mi sie podoba a zle lezy to nie kupie , a jak spoko lezy ale nie jestem pewna to nie biore . W glowie szybka analiza- zostanie wiecej kasy. Ot moje zakupy. No chyba ze mega wyprzedaz jest to sie 3 razy zastanowie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu ja najwięcej poluje właśnie na wyprzedaze ostatnio bluzkę z Zary kupiłam ze 130 na 30:) bo 130 za kawałek materiału bym nie dala:)
Mi się tez właśnie marzy takie jak pisałam albo jeszcze gdzieś na plaży haha ale to już moje wymysły:D
Ja kosmetyki sama tylko mówię mojemu jakie:)
A sa rzeczy gdzie razem bede chciała on się duzo nauczył juz o ciazy odemnie albo jak idzie ze mna na wizytę hehe

Do góry