reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Nuska cool [emoji254][emoji254][emoji254]
Ja sie dziś czuje jak po imprezie , naprawde mam nieprzespane noce , to skucZ nogi mnie obudzi , to scierpnieta ręka, to pełny pęcherz .. Maskara .. Jestem dziś nie do życia , i nie umiem spac w dzien , zrozumieją mnie chyba mamy co juz maja dzieci ze nie da sie spac w dzien za duzo roboty ! Juz kawę pije nie pomaga !
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC
Ja sie dziś czuje jak po imprezie , naprawde mam nieprzespane noce , to skucZ nogi mnie obudzi , to scierpnieta ręka, to pełny pęcherz .. Maskara .. Jestem dziś nie do życia , i nie umiem spac w dzien , zrozumieją mnie chyba mamy co juz maja dzieci ze nie da sie spac w dzien za duzo roboty ! Juz kawę pije nie pomaga !
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC
Mamakulka
India ile płacisz? A jak w ogóle wczorajsza nawałnica ?? Widziałam filmy to masakra!!
Ja szczęśliwa bo kupiłam właśnie Ignacemu kosmetyki i juz mam z głowy. Kupiłam to co mówiłam czyli nivea balsam , krem przeciw odparzeniom oraz johnson płyn 3w1 oraz patyczki. Miałam kartę na 5 dyszek i juz.
Ola21 ta biała linia jest po 1 miesiącu życia , sprawdzałam w sklepie przed chwila. Także czegoś innego poszukaj. Oliwke mam w domu Johnsona ale nie planuje używać , chyba że do główki.
W ogóle to już mamy prawie ciążowe to forum. Sandruska nam została bo nasze 3 pozostałe na później się nastawiaja
Igi [emoji173]32 tc
Ja szczęśliwa bo kupiłam właśnie Ignacemu kosmetyki i juz mam z głowy. Kupiłam to co mówiłam czyli nivea balsam , krem przeciw odparzeniom oraz johnson płyn 3w1 oraz patyczki. Miałam kartę na 5 dyszek i juz.
Ola21 ta biała linia jest po 1 miesiącu życia , sprawdzałam w sklepie przed chwila. Także czegoś innego poszukaj. Oliwke mam w domu Johnsona ale nie planuje używać , chyba że do główki.
W ogóle to już mamy prawie ciążowe to forum. Sandruska nam została bo nasze 3 pozostałe na później się nastawiaja
Igi [emoji173]32 tc
Ola21-1995
U nas chwilkę popadalo i znowu słoneczko a tak daje:/
Pojechałam po kuraka z rozna na obiad
Kulcia bylam dzisiaj w galerii w wstąpiłam do Rossmana popatrzeć
I wlasnie chyba kupie na poczatek Oilatum i będę dzidzie kapala w tym samym bez nawilzania juz chyba ze jak będzie mialo sucha skorke to balsamik
A oliwke może kupie ale nie za często bambino albo Nivea
Z koleżanka rozmawiałam to tez mówiła zeby krem kupić alantan albo.make ziemniaczana najlepsza zeby pudru nie bo często uczulaja i żadnego sudocremu bo to wydawanie kasy
Niektóre mamy kupuja na odparzenia odrazu zamiast przeciw
Johnsona odradzila mi juz któraś mama na początek bo niby uczula często
Ale co bobas to inny
Mówiła ze 1 dziecko to inaczej smarowala po każdej pieluszcze a drugie juz nie za każdym razem i nic nie było
Pampersy widziałam new borny chyba te kupie do szpitala bo tamte co chciałam pomaranczowe to sa chyba od dwojek
Ale to jeszcze mam trochę czasu na kosmetyki
Widziałam firme penaten mial ktos?
Ciekawe jak Hipp
Aa laski nie dajcie sobie wmówić ze karmienie piersią nie znajdziecie w ciaze właśnie koleżankę spotkałam urodziła w styczniu i znowu w ciąży bo jej lekarz tak powiedział moze dziala ale nie zawsze zalamana jest
Ja sobie nie dam tego wmówić
Pojechałam po kuraka z rozna na obiad
Kulcia bylam dzisiaj w galerii w wstąpiłam do Rossmana popatrzeć
I wlasnie chyba kupie na poczatek Oilatum i będę dzidzie kapala w tym samym bez nawilzania juz chyba ze jak będzie mialo sucha skorke to balsamik
A oliwke może kupie ale nie za często bambino albo Nivea
Z koleżanka rozmawiałam to tez mówiła zeby krem kupić alantan albo.make ziemniaczana najlepsza zeby pudru nie bo często uczulaja i żadnego sudocremu bo to wydawanie kasy
Niektóre mamy kupuja na odparzenia odrazu zamiast przeciw
Johnsona odradzila mi juz któraś mama na początek bo niby uczula często
Ale co bobas to inny
Mówiła ze 1 dziecko to inaczej smarowala po każdej pieluszcze a drugie juz nie za każdym razem i nic nie było
Pampersy widziałam new borny chyba te kupie do szpitala bo tamte co chciałam pomaranczowe to sa chyba od dwojek
Ale to jeszcze mam trochę czasu na kosmetyki
Widziałam firme penaten mial ktos?
Ciekawe jak Hipp
Aa laski nie dajcie sobie wmówić ze karmienie piersią nie znajdziecie w ciaze właśnie koleżankę spotkałam urodziła w styczniu i znowu w ciąży bo jej lekarz tak powiedział moze dziala ale nie zawsze zalamana jest
Ja sobie nie dam tego wmówić
Ostatnia edycja:
Życiowa
Cześć dziewuszki
Byliśmy dziś u mojej babci przedstawić S no i uświadomić ją że będzie miała pierwszego prawnuka ucieszyła się tylko oczywiście pytanie o ślub padło[emoji14]
Moja mama za to zaszalala ob kupiła mi dzieci i starsze i młodsze
w pon jedziemy obejrzeć wózek który mam zarezerwowany dzięki naszej Kulci
Espiro vector 4
W lipcu kupujemy łóżeczko i jak już będzie to komodę
I zacznę prac i prasować chyba póki szybko będzie schło nawyzej popakuje dodatkowo w woreczki strunowe żeby się nie kurzylo[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Byliśmy dziś u mojej babci przedstawić S no i uświadomić ją że będzie miała pierwszego prawnuka ucieszyła się tylko oczywiście pytanie o ślub padło[emoji14]
Moja mama za to zaszalala ob kupiła mi dzieci i starsze i młodsze
w pon jedziemy obejrzeć wózek który mam zarezerwowany dzięki naszej Kulci
Espiro vector 4
W lipcu kupujemy łóżeczko i jak już będzie to komodę
I zacznę prac i prasować chyba póki szybko będzie schło nawyzej popakuje dodatkowo w woreczki strunowe żeby się nie kurzylo[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Zrobimy miejsce dziewczynom i forum bedzie ciazowo mamusiowe.India ile płacisz? A jak w ogóle wczorajsza nawałnica ?? Widziałam filmy to masakra!!
Igi [emoji173]32 tc
Zaplacilam 50 zl, poducha w bardzo dobrym stanie. Pani mi jeszcze bluzke ciazowa na lato dorzucila. Upiore zaraz poszewke i jutro juz bede na niej spala :-)
No Kulka, dopinasz wszystko na ostatni guzik :-)
[emoji209] Adrianka, 24 tydzień
reklama