reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewuszki. Jezu jak ja sie kiepsko dzisiaj czuje :( a na 18 mam do pracy! I zejdzie mi do polnocy albo dalej!!! Probuje sie ogarnac zeby jakos dac rade bo o odwolaniu dzisiejszego zlecenia nie ma mowy, zbyt wazne.

W poniedzialek o 9 mam USG!!! [emoji33] na 11 chlop umowil nas w sprawie hipoteki bo chcemy zmienic mieszkanie na domek i musimy sie dowiedziec czy to mozliwe. A o 15 wizyta u poloznej. Padne trupem po takim ciezkim dniu.

10tc [emoji295]️

reklama
U nas chwilkę popadalo i znowu słoneczko a tak daje:/
Pojechałam po kuraka z rozna na obiad:D

Kulcia bylam dzisiaj w galerii w wstąpiłam do Rossmana popatrzeć

I wlasnie chyba kupie na poczatek Oilatum i będę dzidzie kapala w tym samym bez nawilzania juz chyba ze jak będzie mialo sucha skorke to balsamik:)
A oliwke może kupie ale nie za często bambino albo Nivea:)
Z koleżanka rozmawiałam to tez mówiła zeby krem kupić alantan albo.make ziemniaczana najlepsza zeby pudru nie bo często uczulaja i żadnego sudocremu bo to wydawanie kasy
Niektóre mamy kupuja na odparzenia odrazu zamiast przeciw
Johnsona odradzila mi juz któraś mama na początek bo niby uczula często
Ale co bobas to inny:)
Mówiła ze 1 dziecko to inaczej smarowala po każdej pieluszcze a drugie juz nie za każdym razem i nic nie było:)
Pampersy widziałam new borny chyba te kupie do szpitala bo tamte co chciałam pomaranczowe to sa chyba od dwojek:)
Ale to jeszcze mam trochę czasu na kosmetyki:)

Widziałam firme penaten mial ktos?
Ciekawe jak Hipp
Aa laski nie dajcie sobie wmówić ze karmienie piersią nie znajdziecie w ciaze właśnie koleżankę spotkałam urodziła w styczniu i znowu w ciąży bo jej lekarz tak powiedział moze dziala ale nie zawsze zalamana jest
Ja sobie nie dam tego wmówić:p
Ja mialam hippa, teraz tez kupuje.

No ja to wiem, ze karmienie nie chroni :-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Cześć dziewuszki :)
Byliśmy dziś u mojej babci przedstawić S no i uświadomić ją że będzie miała pierwszego prawnuka :) ucieszyła się tylko oczywiście pytanie o ślub padło[emoji14]

Moja mama za to zaszalala ob kupiła mi dzieci ;) i starsze i młodsze :)
1466260401-1d1mld.jpeg

w pon jedziemy obejrzeć wózek który mam zarezerwowany dzięki naszej Kulci :)
Espiro vector 4 :)
W lipcu kupujemy łóżeczko i jak już będzie to komodę :)
I zacznę prac i prasować chyba póki szybko będzie schło :) nawyzej popakuje dodatkowo w woreczki strunowe żeby się nie kurzylo[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Swietnie Zyciowa, super ciuszki. :-) ja na wozek jeszcze czatuje :-)

Ale mega ta poducha, az mi smutno, ze juz dzisiaj na niej nie pospie :-(
Wiecie, jakbym w pierwszej ciazy miala mozliwosc sprawdzenia jak sie z nia lezy to juz dawno bym sie na taka zdecydowala

Paraplu, dasz rade, tylko sie nastaw psychicznie odpowiednio. Ja na samym poczatku ciazy tez mialam ciezki czas, a to sobota pracujaca a to nadgodziny i presja czasu w pracy

India ja jak przejdę z Oilatum na normalne to chyba się skuszę i spróbuję Hippa ale nivea tez sa fajne:)
Życiowa Twoja mama szaleje jak moja:)

Paraplu kobito właśnie fajny dzionek będzie zobaczysz swoją dzidzie jak tam lata w brzuszku i macha raczkami bo ostatnio jak bylas to kropka byla no nie? :)
Ja juz będę zaczynac 15 tydzień w czwartek mam wizytę nie mogę się doczekać! !!

Dzien doooobry [emoji137]

Łoooj Ewcia łączę się z Tobą w bólu .. Dasz radę kochana, wierzę w Ciebie!

India szybka jesteś, dopiero czytałam , ze myślisz o poduszce a 2h poźniej już jest[emoji4]
Pokażesz zakup?
Ja nie planuje zakupu.

Ola kupilas cos dzis??? Ja to wiem ze gdy sie karmi to mozna zajść. Niby przysadka produkuje prolaktyne, ktora odpowidzialna jest za karmienie, a wysoka prl uniemozliwia zajscie w ciaze ale kazdy organizm jest inny .

Zyciowa ho ho ho ile ubranek [emoji3][emoji5] super.
A mysleliscie z ciastkiem o ślubie???

Kulcia szykuj sie kochana, bo czas goni [emoji10]

OlaMagda współczuje Ci tego złego samopoczucia. Zjedz lody na poprawe humoru[emoji510]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu pytałaś czy coś kupiłam dla dzidziusia czy siebie? :)
Właśnie mialam wczoraj pisać mamy tak samo wizytę ja mam na 11 :)
A Ty?

Ostatnia edycja:
reklama
Marysiu, o poduszce myslalam az od wczoraj :-) i wczoraj stwierdzilam, ze nowa kupie. Ale wstawila dzis babeczka za 50 zl i stwierdzilam, ze zawsze troche kasy w portfelu zostaje :-)
Wstawie fotke jutro, bo pierze mi sie poszewka :D

Do góry