reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My mielismy wesele na 80 osob, ale zrobilismy je w skromnej sali a nie jakims domu weselnym. Nam sie bardzo podobalo, goscie sie bawili i bylo super. Bardzo dobrze wspominamy. Zaplacilam o ponad 100 zl za osobe mniej niz liczyli sobie w domach weselnych

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
Po galeriach to nie latam, bo u mnie juz brzuch widac i po ciucheksach chodze. Niestety nic na mnie nie pasuje, zadna kiecka . .. Tylko bluzki kupuje .
A ja znowu wole sama wizyty, rodzic tez chce sama .

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

My mielismy wesele na 80 osob, ale zrobilismy je w skromnej sali a nie jakims domu weselnym. Nam sie bardzo podobalo, goscie sie bawili i bylo super. Bardzo dobrze wspominamy. Zaplacilam o ponad 100 zl za osobe mniej niz liczyli sobie w domach weselnych

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień
A kamere mialas? U mnie nie bylo i chyba dzieki temu ludzie sie caly czas bawili. Nawet jedna ciezarna z pokaznym brzuchem byla[emoji4]

Kasia w lupmeksach sa nieraz lepsze ciuchy niz w galerii :)
Musze sie wybrać do jakiegoś:)

Ja nie na wszystkie chodzę z nim jaka wolne to ze mną jedzie i pyta czy może wejść:)
Chciałam żeby zobaczył jak to wygląda i bardzo chciał serduszko usłyszeć i pamiętam jak sie usmiechnal jak dzidzie zobaczył pierwszy raz na usg:)
Ja narazie jeszcze wchodzę we wszystko sprzed ciąży :)
Duzo masz na plusie?

Ja zawsze mialam spore piersi. P mowi ze jedna to z pol kg wazy jak nie wiecej. Mam +10 , brzuszek jest i troche w ramionach tak jak u zyciowej. Zaraz zrobie fotke bokiem.

India wedlug mnie najlepiej bez kamery , a Ty juz pisalas ze nie filmowalas ale wolalam sie upewnic czy nie myle z Życiową.

To ja nie mam dużych może cos teraz sobie urosną trochę:)
Kasia 10 jeszcze nie jest jeszcze zle
Poczekaj niedługo nabiegasz się za Madzia to zapomnisz ze tyle było:)

reklama
Oby. Wstawie 2 profile
1466271168-1d1mld.jpeg
1466271185-1d1mld.jpeg

Do góry