reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu boli mnie troszke jak leze na tym boku co mnie kopie ale juz w nocy dostaje skurczy łydek chwilowych i no nie dam rady caly czas na jednym boku spac i sie tak przewracam ale tak to nie boli ;)
Normalnie od paru dni tak mi sie rusza mały mocno i jakby nie spał wcale hehe ale to pewnie dlatego ze coraz wiekszy i mam takie wrazenie ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie dopiero kopie jak się ułoże na lewym boku , na prawym nie tylko na lewym to wali tak w bok że aż momentami boli, albo mnie straszy bo leże i nagle sunie mocno...

Ania ja już jako ciężarówka dołączyłam do Was, ale dzięki Bogu spokojnie zleciało.
Teraz czekamy na Was , ale spokojnie , nigdzie nie uciekniemy [ przynajmniej ja] za dobrze mi tu :)

reklama
W sumie nie planuje wracać do tabelki, bo jeśli się ktoś pojawi to dopiero za 3 miechy. Także szanse na ten sam czas Aniu są spore :p Nie planowałam przerwy w staraniach ale skoro tak wyszło...

No oczywiscie ze nagrasz Aniu,nie ma innej opcji;*
Wlasnie ciekawe co u dziewczyn jak sobie radza .
Jest nas duuzo a bedzie coraz wiecej;) u mnie aktualnie jest 27 t i wizyte mam 12.07 ale nie wiem kto to edytuje bo mi nie wychodzi;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka - mam Dokladnie tak jak ty ! Najlepiej mi sie mała rusza jak leze tak na boku ;-) jak na plecach to nic nie widac bo tak jest schowana , i brzuch rozlany :-)))
Dziewczynki , Kasia Marysia co tak sie boicie porodu , poprosić o znieczulenie do kręgosłupa ( wewnątrzoponowe) i nie czujesz od pasa w dół i sama radość rodzenia :-)))

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Nadziejka - mam Dokladnie tak jak ty ! Najlepiej mi sie mała rusza jak leze tak na boku ;-) jak na plecach to nic nie widac bo tak jest schowana , i brzuch rozlany :-)))
Dziewczynki , Kasia Marysia co tak sie boicie porodu , poprosić o znieczulenie do kręgosłupa ( wewnątrzoponowe) i nie czujesz od pasa w dół i sama radość rodzenia :-)))

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

To był cytat z yt pod filmikiem :D ja tam dam rade:D Najbardziej mnie przeraża to że można się załatwić przy porodzie wrrr.

1466190096-1d1mld.jpeg
ale mi sie spodobalo ;) !!!

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

1466190096-1d1mld.jpeg
ale mi sie spodobalo ;) !!!

Sancia ja tez cos takie białe chce ale bez ochraniaczy słyszałam duzo negatywów taki noworodek czy niemowlak nie przewróci sie sam a jak wepcha w to główkę to może się udusić lepiej żeby się uderzylo niz zeby przylozylo do tego
a główkę i nie daj Boże coś sie stanie a przecież nie stoisz na łóżeczkiem cala noc
Widziałam cos fajnego ze kontroluje oddech jak dziecko nie oddycha to piszczy ale 600 zl :D

Monitor oddechu. Myślałam nad tym ale słyszałam , że czasem piszczy bez powodu i można zejść na zawał. Hehe ja miałam ochraniacz szyc ale rezygnuje właśnie przez negatywne opinie.

Nadziejka super filmik <3

Ty Ania szykuj się na polowanie na kopanie ;) Mój Igi jeszcze bardziej mi się w brzuchu kokosi ale jak zaczynam nagrywać to stopuje i udaje grzecznego ;D

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Sancia ja tez cos takie białe chce ale bez ochraniaczy słyszałam duzo negatywów taki noworodek czy niemowlak nie przewróci sie sam a jak wepcha w to główkę to może się udusić lepiej żeby się uderzył lekko w strzebelki i.oddychal niz żeby wepcha główkę i nie daj Boże coś sie stanie a przecież nie stoisz na łóżeczkiem cala noc
Widziałam cos fajnego ze kontroluje oddech jak dziecko nie oddycha to piszczy ale 600 zl :D
Ja miałam turystyczne łóżeczko. I powiem szczerze bylo świetne, ale marzy mi sie łóżeczko z baldachimem. ;) sama nie wiem... Myslalam i o tym
1466193315-1d1mld.jpeg

Do góry