reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Ja tez myślę nad tym ale jak mam zawału dostać to nie wiem
Kurde ja juz wiem ze bede panikowac na początku a później to juz lajt będzie pewnie
Ile to znieczulenie kosztuje czy nic?
Pewnie sa jakieś negatywy czy nie?
Kurde ja juz wiem ze bede panikowac na początku a później to juz lajt będzie pewnie
Ile to znieczulenie kosztuje czy nic?
Pewnie sa jakieś negatywy czy nie?
Ola21-1995
Kulcia białe teraz w modzie
Ja kupie jedno białe nowe a używane mogą być brązowe chyba ze chapne tez białe
Sandra baldachim ładnie wygląda tez mi się podoba ale to skupisko kurzu wiec ja bez
Ja kupie jedno białe nowe a używane mogą być brązowe chyba ze chapne tez białe
Sandra baldachim ładnie wygląda tez mi się podoba ale to skupisko kurzu wiec ja bez
Ola21-1995
Kiedyś myślałam jeszcze nad kolyska no tez sa ładne ale nie wiem czy to sens łóżeczko bujak i jeszcze kolyska nawet chyba nie miałabym gdzie trzymać
Ola21-1995
No właśnie to jest to ze nie wiesz co się dzieje a parcia tez sie nie czuje to chyba położna mówi kiedy wtedy nie?Jeżeli chodzi o znieczulenie ro jest za darmo. Ale słyszałam wiele opinii ze jest się mniej świadomym tego co się dzieje no i zespół popunkcyjny jest nie fajny. Bóle głowy itp.
Igi [emoji173]32 tc
Kurde ja się tego bólu najbardziej boje
sancia880
W sumie racja. Ja sie boję jednego... Mianowicie ze znow do 4 lat dziecko bd ze mna spac. Syna mialam odkladac ale on ciagle plakal i sie poddalam.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Wiesz co ja się nastawiam na ból bo to wiadome ale gdyby to było aż takie straszne to która by się na drugie zdecydowała ?
No moja kumpela miała znieczulenie zzo i mówiła ze nie umiała przeć bo nie czuła tego . Rodziła bardzo długo i była wkurwiona bo nic nie dało i tak. Tylko była zdretwiala.
Igi [emoji173]32 tc
No moja kumpela miała znieczulenie zzo i mówiła ze nie umiała przeć bo nie czuła tego . Rodziła bardzo długo i była wkurwiona bo nic nie dało i tak. Tylko była zdretwiala.
Igi [emoji173]32 tc
reklama
OlaMagda09
Ja Kupilam to łóżeczko co sie przyczepia do łóżka zajebiste !
A co do znieczulenia to tu we Francji nie jest płatne , a moja kuzynka w Krakowie nie płaciła ... I wcale nie jest groźne , gorsze to jest chyba ogólne znieczulenie przy cesarce albo to samo takze nie ma żadnych obaw , ja miałam raz , normalka. A rodzi sie z taką radością , śmiałam sie z położnymi ;-)))
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC
A co do znieczulenia to tu we Francji nie jest płatne , a moja kuzynka w Krakowie nie płaciła ... I wcale nie jest groźne , gorsze to jest chyba ogólne znieczulenie przy cesarce albo to samo takze nie ma żadnych obaw , ja miałam raz , normalka. A rodzi sie z taką radością , śmiałam sie z położnymi ;-)))
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC