reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie się marzył klasyk biały i w końcu takiego upolowalam :) a takie coś wygodne ale nie mam miejsca przy łóżku tyle hehe

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Ja tez myślę nad tym ale jak mam zawału dostać to nie wiem:D
Kurde ja juz wiem ze bede panikowac na początku a później to juz lajt będzie pewnie:)
Ile to znieczulenie kosztuje czy nic?
Pewnie sa jakieś negatywy czy nie?

Kulcia białe teraz w modzie:D
Ja kupie jedno białe nowe a używane mogą być brązowe chyba ze chapne tez białe:)
Sandra baldachim ładnie wygląda tez mi się podoba ale to skupisko kurzu wiec ja bez

Jeżeli chodzi o znieczulenie ro jest za darmo. Ale słyszałam wiele opinii ze jest się mniej świadomym tego co się dzieje no i zespół popunkcyjny jest nie fajny. Bóle głowy itp.

Igi [emoji173]32 tc

Kiedyś myślałam jeszcze nad kolyska no tez sa ładne ale nie wiem czy to sens łóżeczko bujak i jeszcze kolyska nawet chyba nie miałabym gdzie trzymać

Jeżeli chodzi o znieczulenie ro jest za darmo. Ale słyszałam wiele opinii ze jest się mniej świadomym tego co się dzieje no i zespół popunkcyjny jest nie fajny. Bóle głowy itp.

Igi [emoji173]32 tc
No właśnie to jest to ze nie wiesz co się dzieje a parcia tez sie nie czuje to chyba położna mówi kiedy wtedy nie?:p
Kurde ja się tego bólu najbardziej boje

Wiesz co ja się nastawiam na ból bo to wiadome ale gdyby to było aż takie straszne to która by się na drugie zdecydowała ;) ?

No moja kumpela miała znieczulenie zzo i mówiła ze nie umiała przeć bo nie czuła tego . Rodziła bardzo długo i była wkurwiona bo nic nie dało i tak. Tylko była zdretwiala.

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Ja Kupilam to łóżeczko co sie przyczepia do łóżka ;) zajebiste !
A co do znieczulenia to tu we Francji nie jest płatne , a moja kuzynka w Krakowie nie płaciła ... I wcale nie jest groźne , gorsze to jest chyba ogólne znieczulenie przy cesarce albo to samo takze nie ma żadnych obaw , ja miałam raz , normalka. A rodzi sie z taką radością , śmiałam sie z położnymi ;-)))

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Do góry