reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anus, niestety mozliwe. Mialas robiony rezonans lub tomograf po wypadku? Jesli tak to cos polazal? Gwaltowne szarpniecie moglo spowodowac uraz nerwow i teraz to czujesz jako bol. Jesli chcesz sie tym na powaznie zajac to przedewszystkim zalecam rezonans odcinka szyjnego. Pokaze on w jakim stanie jest kregoslup, czy masz jakies zwyrodnienia, przepukliny i urazy. Na prawde dostarczy czy masy informacji jesli cos jest nie tak. Rowniez polecam dobrego neurologa. Moze podsunac pomysl gdzie szukac problemu.
No i oczywiscie rehabilitacja ale taka konkretna to dopiero bo diagnoze bo w regabilitacja jest taki problem, ze jeden zabieg na jeden problem pomoze a na drugi problem pogorszy. Trzeba uwazac.
Duzo moze pomoc wszelka relaksacja tego odcinka. Odpowiednia poduszka podpierajaca odcinek szyjny w trakcie snu, masaz oraz automasaz (moze znalezc filmiki jak to robic), masci przeciwbolowe i przeciwzapalne (po konsultacji z lekarzem).
Mam nadzieje, ze troszke pomoglam :)
10tc [emoji295]️

EWUNCIU - bardzo pomogłaś! Jejku, Ty to jesteś jednak Master! Powiem Ci, że miałam tylko rentgen. Obrzęk kręgosłupa miałam i coś własnie z odcinkiem szyjnym, że w kołnierzu chodziłam. Raz byłam z bólem pleców okropnym u fizjoterapeutki, to powiedziała, że lada moment będę chodzić jak babulinka właśnie po tym wypadku. Dwa lata był spokój, a teraz kark mnie napierdaaaala, czasem mi reka drętwieje, no i jak wiesz miałam te zawroty głowy. A że non stop pracuję przy komputerze i to w zupełnie nieprawidłowej pozycji to chyba sama sobie jeszcze większą krzywdę robię. No i naprogramowe kilogramy i wielkie cyce też pewnie swoje robią. Ale to już nie męczę tutaj na wątku, jak coś to jeszcze będę CIe bombardować :D Dziękuję z całego sercaa!

Aniu idziesz prywatnie?
Czy na fundusz?
W zasadzie to cuda mi się zdarzyły - wszystko znikło samo z siebie, lekka plamka na szyi została, ale już niknie. Lol ;D jestem magiczna!

Aniu a to jest tylko na jednej polowie ciala czy pojawia sie tez na drugie? Bo polpasiec jest tylo na jednej polowie ciala
tak jak już CI pisałam Malutka - po dwóch, ale patrz wyzej - zniknęło xD

Ja juz po wizycie :) malutka (na 100%) rośnie :) na połówkowe jeszcze za wcześnie ale juz mi sprawdzila ze raczki i nóżki w porządku bo ladnie nam machala :)
Łohohohoh, graaaaaaty! Cieszę się <3

Dokopałam się do tabelki! :D brawo ja ;p
Chciałam ją troszkę uaktualnić, ale średnio mi to wyszło ;p
Te pogrubione nie do końca wiem jak uaktualnić ;/
Pomożecie? ;p
Mogę nawet jej pilnować jak już ją ogarniemy ;)
Co wy na to? ;p
Chyba, że rezygnujemy z tabelki na rzecz suwaczków czy opisów ;p
brawo Ty Nuska! chwalę Cię ;D zaraz dodam cuś od siebie!

KULKAAA, normalnie niesamowite jest to jak Mały CI wojuje! To jest tak fascynujące, \ze mogłabym się wpatrywać godzinami. Seriooo...! I to wspaniałe mieszkanie, mrauuu! Wbijam Ci na chate kurna xD

WIKIIIIIII <3 <3 <3 wracaj do tabelki! Życzę Ci, żebyś jak najszybciej zaszła, wiesz o tym ;*** I chodź nadal chciałabym, co byśmy zaszły podobnie z racji bardzo podobnych terminów @, to całym sercem kibicuję Ci, żebyś zaraz teraz zaszła! Love <3

India, cudny zestawik!

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Staraczki:
Czarnuszka88....28..........3...........24.05
Wiki.....................24..........1............
Dora....................?............2...........wstrzymanie starań, ponowne w sierpniu.

Aniaa_H..............24..........1...........wstrzymanie starań, ponowne we wrześniu.

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki
:
Mamakulka..........24......1........08.08.216-->32tc ->synek Ignacy
OlaMagda............34......4........03.09.16-->29tc->córcia Milena
KasiaMarysia......23......1.........09.09.16-->28tc->córcia Magdalena
Nadziejka96........19......2.........12.09.16-->20tc->synek Filip
India9...................30......2........13.10.16-->24tc->córcia Adrianna
dzwoneczek.......30......2.........20.10.2016-->11t3d
Życiowa...............28......2.........03.11.16-->23tc->synek Tymon
Viola150...............30......2........12.11.16--> 19tc->córcia
Kasia654.............23......1.........28.11.16-->10t6d
Ola 21-1995.........22......1........TP-->tc
MałaMi………..…26…...3…....TP-->tc

Paraplu……..…...28…...1……19.01.17-->10tc
Anna25……....…35..….3….....TP-->tc
Nuśkaaa……......24…...1…….TP-->tc

Proponuję od siebie też dopisanie imion dzieci jeśli już wybrane (dopisałam, jak się nie zgadzacie zmażę, albo Nuśka :D), tak jak Kulcia mówi wizyt u lekarza, bo nieraz ciężko z zapamiętaniem każdej wizyty, no i chyba by tyleee? Najlepiej jakby ta tabelka była codziennie widoczna, ale kurna się nie da :(

Nadziejka jejku jaki brzuszek :D muszę zobaczyc czy u mnie też tak widać :) Nie boli Cię jak się tak rusza? Bo ja jak leżę na lewym boku to mnie boli jak tak pływa.

Aniaaa uff to dobrze, że zeszły te krostki bo brzydko to wyglądało jak opisywałaś.

Marysiu boli mnie troszke jak leze na tym boku co mnie kopie ale juz w nocy dostaje skurczy łydek chwilowych i no nie dam rady caly czas na jednym boku spac i sie tak przewracam ale tak to nie boli ;)
Normalnie od paru dni tak mi sie rusza mały mocno i jakby nie spał wcale hehe ale to pewnie dlatego ze coraz wiekszy i mam takie wrazenie ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Kasiu, też się cieszę, że zeszły! ;*

Martynko, mam nadzieje, że kiedyś Wam taki nagram ;*

Zobaczcie jaka skuteczność...! Gdyby nie smutne wydarzenia Ani, Mariolki i Tatinki, było by 17 ciężarówek. Ale i tak jest 14. To niesamowite...!
Minka, co u Ciebie...? Że tak rzucę słowa w eter..

reklama
Do góry