reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Adriankowa posciel dotarla z Allegro :-)
1466180645803.jpg

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Załączniki

• 1466180645803.jpg
    1466180645803.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 139
Ja mam tabelkę skopiowaną na lapka i mogę ją aktualizować ;p np co niedzielę ;p
Tylko dane mogłybyście mi pisać na prywatną? i w niedzielę bym wklejała aktualną ;p
Chyba, że wolimy tak jak KasiaMarysia proponuje ;p

Tylko ja bym ja uszczuplila o dziewczyny, ktore sie w ogole nie udzielaja od miesiecy

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Dobra, idę na spacer i do znajomych na herbatkę ;)
Chyba dzisiaj już nie zajrzę na forum, więc do jutra Kobietki i proszę dane w prywatnej wiadomości ;)
India też o tym myślałam, jutro ogarnę na nowo wszystko i wkleję ;)
Miłego wieczorku ;*

Witajcie dziewczyny ;) przepraszam, że tak długo nie pisałam :* nie nadrobiłam wszystkiego, czasem z doskoku wpadłam i wypadłam więc wybaczcie, dużo nie napiszę. Gratuluje wszystkim świeżym ciężarówkom :)
I tak w skrócie co u mnie. Zrobiłam badania, dostałam wyniki ( nie wszystko wyszło ok) ale nie chcę o tym dzisiaj pisać, poszłam do lekarki (tej co mnie kiedyś zlała, ale dałam jej drugą szansę) pokazałam jej wyniki a ta mi oznajmiła, że jest to jakaś nieprawidłowość ale nie ma co się przejmować. Dzisiaj poszłam do innej, aż do Poddębic gnałam, ale warto było ;) Zbadała mnie, usg zrobiła, pokazałam jej te wyniki, dostałam leki i mam nadzieje, że za jakieś 3 miesiące będą tego efekty :) Kobitka zajebista, jak zapytałam o moją mamę, że przyjedzie z zagranicy i jak przyjmuje itd to powiedziała, że w pt i wt ale jak będzie trzeba to jakoś się na inny dzień umówimy poza terminowo. No że ja się wcześniej nie ogarnęłam :D

reklama
Do góry