reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja dzisiaj pol dnia na dworze :D
Za godzinę mecz trzeba obejrzeć:D
Kulka herbata laysy zagryzasz Ty nieraz jak cos palniesz haha:D
Fajny otulacz:)
India właśnie fajna położna mieć to jest to bo jakby mi jakas palnela jakims tekstem to nierwcze za siebie:D
Dogadzacie sobie :)

reklama
No normalnie dobra sprawa[emoji14]

No fajny za dwie dyszki mi się erbnął. Korci mnie żeby stół dać gdzieś indziej cholera ale mąż by mnie zabił jakby zobaczył ze coś przesuwalam w ciąży. Bo w kuchni mi za dużo miejsca zabiera i bym go chciała dać do salonu i zrobić kącik jadalnia :)

Igi [emoji173]32 tc

Na lumpach? Ja w tygodniu sobie coś zakupie u nas w lumpie sa tak piękne rzeczy nieraz za zlotowke spiochy:D musisz go przeniesc czy popchac:D?0
Ja tak czycham na takie malusie buty nike tak słodko to wygląda ale mama mówi ze na lato bo na zimę się nie przydadza adidasy

Ja mam butów kupę w tym nike tez fajne ale takie po 12 msc. Niechodki mam od 1 msc.

A otulacz nie z lumpka ale u nas w jg jest grupa na fb baby market i tam dziewczyny wystawiają.

Igi [emoji173]32 tc

:D po rumunsku trzeba później trochę chować żeby było fajne bo jak widzę takie dziamdziaki dzieci to :p
My tak dzisiaj rozmawialiśmy ze wózek i łóżeczko tak październik listopad bo i tak dziadki kupują
A po co ma zagracac
Wcześniej kupie komodę biala pod łóżeczko żeby ciuszki pochować butelki smoczki ciuszki i takie najpotrzebniejsze rzeczy powoli sobie bede zbierać :)
Myślę nad kolorem do dziecinnego może jakieś paski zrobi tato:)

reklama
Dobry wieczor

Ja ucieklam ,bo Pawel przyjechal [emoji13] dal mi dzis moj zareczynowy ,myslalam ze zostawi na rocznice .

Jestescie bez serca bez sumienia. Kulcia ja sobie lays od soboty odmawiam, chodzi za mna zielona cebulka. A India to juz przesadzila. Ciekawe co tam Zyciowa zjadla ....

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry