reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja własnie sie nudzę, nie pracuje , no nic nie robię:)

To rozumiem gdy się wynajmuje położną, bo to jak zlecenie. A nie jadę do szpitala i ta co ma dyżur kase bierze...
Co do serialu obejrz w wolnym czasie. Myślę że tak jest serio.
Babeczka przyjechała i miała KTG nie usg, aż dziwne dla mnie i według KTG sobie rodziła. Kroplóweczka i heja albo jest rozwarcie albo nie i cc.

Ja rodzilam pod KTG zanim nie pojechalam na cc :) caly czas miałam przypięte co bylo troche uciążliwe bo te kable ograniczaly ruchy trochę

Ja rodzilam pod KTG zanim nie pojechalam na cc :) caly czas miałam przypięte co bylo troche uciążliwe bo te kable ograniczaly ruchy trochę
Bo to dobre jest. Tetno dzieciatka sie monitoruje. Jak wczoraj ogladalam odcinek tych poloznych to dziewczyna miala blizniaki i sn miala rodzic[emoji32] dostala znieczulenie, dostala goraczki, cisnienie do gory poszlo i tetno dzieci tez. Szybko na cc i dzieci wiodkie sie urodzily, ratowali je. Normalnie plakalam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do porodu to co będzie to będzie chociaż juz mi gin wspomniała ze będzie cc. Jak będę tak szybko dochodziła do siebie jak przy poprzedniej to nie ma problemu :) chociaż urodzić sn to też jest przeżycie nie do opisania na pewno... Dlatego zobaczymy.
Ola pytalas o b biodra- nie mam jakos super wąskich ale po porodzie jak leżałam na pooperacyjnej sali to mi kobietki powiedziały ze nie dałabym rady urodzić sn bo mam za wąskie biodra a maly miał duży obwód główki.

reklama
Ja zaraz chyba nawcinam się czereśni bo mój przyniósł takie pyszne z pracy ;)
Kasia oglądałam czasem ten program - super jest. I opieka tez zdecydowanie inna niż u nas

Do góry