reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No niestety ale trzeba po prostu szukać opinii na temat lekarza , nie sugerować się własnymi spostrzeżeniami bo to bez sensu w ciąży. Poczytaj na temat swojego lekarza sprawdź co o nim sądzą inni i jakie mają doświadczenia. To jest ważne bo możesz trafić na miłego który będzie ci się wydawał spoko a np oleje różne rzeczy. Moja koleżanka tak chodzi . Ona ma wadę serca i jest teraz w 27 tc i dopiero teraz jej dr uznał ze wypadałoby ja wysłać do kardiologa. I co? Nie będzie rodzic naturalnie wada się pogłębia ma płyn w osierdziu , serce osłabione. Podczas całej ciazy miała raz morfologie i mocz a to się robi bardzo często. Ja mam w zasadzie co miesiąc. Dlatego trzeba uważnie się przyglądać lekarzowi.

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Kochana rodziłas juz??

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie rodziłam jeszcze.

Dziewczyny a macie szerokie biodra? :)
Sancia jak ktoś może urodzić naturalnie to niech tak rodzi po co cc
Moj mi mówił ze on chce byc przy porodzie ze sobie w okolicy termini weźmie l4:D a u Was tez będa?:
Bo nie wiem czy to lepiej czy rozprasza?

Hymm ja na ten temat nie gadałam ale chyba wolę być sama.

Mój mąż chce być . Urlopu nie będzie brał tylko umówił się z szefem , że jak zacznę rodzic to on wychodzi i nie wraca przez 3 dni bo wykupujemy sale o podwyższonym standardzie. Wtedy mąż zostaje ze mną wszystkie 3 doby po porodzie również. Mamy swoją prywatną sale i łóżko i maluch przebywa z nami non stop chyba że poprosillmy o zabranie go do reszty noworodków co się nie stanie :) taka opcja w mnie w szpitalu jest tania a nawet WiFi będziemy mieli haha

Igi [emoji173]32 tc

Ja chce relację na żywo :D

Moj mi mówił ze on chce byc przy porodzie ze sobie w okolicy termini weźmie l4:D a u Was tez będa?:
Tak tak tak się mowi. Tylko ,ze jak sie ma taki porod jak mialam ja to "po co cc jak mozna naturalnie" to najgorsze co moge uslyszec

Ja tez się boję cc. Nie chciałabym mieć bo chce od razu moc mieć przy sobie syna. Nie zniósł tego czekania aż będę się mogła podnieść i mój mąż będzie się nim zajmował a co gorsza przyjedzie teściowa i będzie go tykac. No way.

Ja ani do szkoły ani położnej nie mam. Olewam to . Może i bym chciała ale najpierw mieszkałam za daleko a teraz jak mam szpital pod nosem to mamy tak mało czasu przez ta przeprowadzkę ze hej. Meble w kuchni złożone ale blatu nie ma i nie ma kiedy kupić bo mąż w pracy albo firma coś chce. Masakra. Moja siostra nie chodziła i jest spoko.

Sancia dobrze ze wszystko ok. Jak to się stało? Ja dwa razy się wydupilam w ciazy. Raz się poslizgnelam w pracy bo komuś się wylało i nie wytarl ( myślę że to szef on jest taki len) a drugim razem potknelam się o psa i mało nie zabiłam siebie i jego. Zachaczylam skarpetka o kolczatke jego pociągnęłam mało nie duszac i pieprzlam na kolana. Masakra. Ale na szczęście wszystko ok.

Igi [emoji173]32 tc
Sprzeczalam sie z mamą i chcialam zamknac drzwi lecz polecialam przez slizgie buty :/

No niestety ale trzeba po prostu szukać opinii na temat lekarza , nie sugerować się własnymi spostrzeżeniami bo to bez sensu w ciąży. Poczytaj na temat swojego lekarza sprawdź co o nim sądzą inni i jakie mają doświadczenia. To jest ważne bo możesz trafić na miłego który będzie ci się wydawał spoko a np oleje różne rzeczy. Moja koleżanka tak chodzi . Ona ma wadę serca i jest teraz w 27 tc i dopiero teraz jej dr uznał ze wypadałoby ja wysłać do kardiologa. I co? Nie będzie rodzic naturalnie wada się pogłębia ma płyn w osierdziu , serce osłabione. Podczas całej ciazy miała raz morfologie i mocz a to się robi bardzo często. Ja mam w zasadzie co miesiąc. Dlatego trzeba uważnie się przyglądać lekarzowi.

Igi [emoji173]32 tc

Kulcia to moja tak samo 2 razy morfo a siku co wizyta niemalże.

Pamiętacie moją kumpele , która wpadkę zaliczyła? Ja miałam połówkowe 12 maja, a ona chyba 9 była na wizycie to dopiero dziś się zapisała. Mnie to szczena opadała że ponad miesiąc czekała...a badania robiła 3 tyg temu.

Ja biodra mam waskie raczej i dla nikogo nie bylo to wskazaniem do cc :p. W meczarniach i cierpieniu, ale urodzilam. Brr...

Poloznej nie bralam i nie biore, przeciez dostaja za to kase...

Maz obowiazkowo byc musi, 1000 razy wole jego obecnosc niz obcej baby czyli jakiejs tam poloznej.

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
Do góry