reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie do wszystkiego ciągnie !! [emoji39][emoji39][emoji39]a szczególnie do owoców i nabiału a naj mniej do mięsa zwłaszcza wołowego i wieprzowego

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

reklama
Dziewczyny trzymajcie mnie . Chcialam sie zapisac do szkoly rodzenia , bo na stronie napisane jest ze zajecia dla kobiet od 28 tyg . Dzwonie a babka ze zapisy na wrzesien... kur nigdzie nie napisane zeby pol roku wczesniej sie zapisac

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim :). Moj dzień jest do dupy pierw rano sie posliznelam i upadlam. Odrazu wybralam sie do lekarza bo jestem przewrazliwiona. Wszystko ok. I dzis dowiedziałam się, że jednak bd cc

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu a dlaczego chcesz tak do szkoły rodzenia? I co juz nie można się zapisać? A płacisz cos?
Sancia dobrze ze wszystko ok nie dziwie Ci się ze jesteś przewrazliwoona

OlaMagda ja też teraz duuuuzo owoców jem codziennie soki z marchewki warzywa jogurty naturalne obowiązkowo:)

India wiesz co nie wiem czy wierzyć w ten przesąd ale moja znajoma jadla słodkie w ciąży a ma chłopczyka a druga jadla naczosy czy jak to się tam pisze z ogorkami i dziewczynka:D
Ale zobaczymy:)

U was tez tak gorąco ?:)

Sancia a dlaczego cc? Dobrze , że nic Ci się nie stało.

Ola no na wrześniówkach sporo lasek chodzi, to taka przydatna wiedza jest. W dodatku moją koleżankę opieprzyła położna że nie chodziła do szkoły rodzenia. Kurde mam sporo pytań, chciałam sobie zobaczyć jak wygląda sala porodowa i te pierdoloty wszystkie. Kurdę chyba mamę namówię, żeby mnie w poniedziałek spróbowała upchnąć. Szkoła rodzenia jest bezpłatna w szpitalu gdzie się rodzi.

India ja kwaśne :D na dziewczynkę

Sancia a dlaczego cc? Dobrze , że nic Ci się nie stało.

Ola no na wrześniówkach sporo lasek chodzi, to taka przydatna wiedza jest. W dodatku moją koleżankę opieprzyła położna że nie chodziła do szkoły rodzenia. Kurde mam sporo pytań, chciałam sobie zobaczyć jak wygląda sala porodowa i te pierdoloty wszystkie. Kurdę chyba mamę namówię, żeby mnie w poniedziałek spróbowała upchnąć. Szkoła rodzenia jest bezpłatna w szpitalu gdzie się rodzi.

India ja kwaśne :D na dziewczynkę
Nigdy wiecej nie chce rodzic 17h i sluchac uwag w moja strone. Szlam w bólach na boska na sale operacyjna... Mieli gdzies ze krzycze ze mam bole parte. Pozniej sie okazalo ,ze maly zalatwil sie w brzuchu i wyniki i stres. Skończyło sie cc wiec odrazu z gory pytalam dzia lekarza jak to wyglada pow ze wypisze aby bylo cc. Robi sie tydzien wczesniej wiec 7 grudnia lub mikołajki hehe ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się boję cc. Nie chciałabym mieć bo chce od razu moc mieć przy sobie syna. Nie zniósł tego czekania aż będę się mogła podnieść i mój mąż będzie się nim zajmował a co gorsza przyjedzie teściowa i będzie go tykac. No way.

Ja ani do szkoły ani położnej nie mam. Olewam to . Może i bym chciała ale najpierw mieszkałam za daleko a teraz jak mam szpital pod nosem to mamy tak mało czasu przez ta przeprowadzkę ze hej. Meble w kuchni złożone ale blatu nie ma i nie ma kiedy kupić bo mąż w pracy albo firma coś chce. Masakra. Moja siostra nie chodziła i jest spoko.

Sancia dobrze ze wszystko ok. Jak to się stało? Ja dwa razy się wydupilam w ciazy. Raz się poslizgnelam w pracy bo komuś się wylało i nie wytarl ( myślę że to szef on jest taki len) a drugim razem potknelam się o psa i mało nie zabiłam siebie i jego. Zachaczylam skarpetka o kolczatke jego pociągnęłam mało nie duszac i pieprzlam na kolana. Masakra. Ale na szczęście wszystko ok.

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Kurde fajna sprawa ta szkole rodzenia
Sancia każdy porod jewt inny zależy tez jaka się ma położna .
Ja sie ciesze ze bede miala młodziutka bo maja inne podejście do kobiet .
A Sancia ja tak mowie zaplace sobie za cc bo boje się bólu a każdy mnie opierdziela ze jestem głupia ze jak urodzenia naturalnie to chwila pomęcze się i juz a po cc niby juz blizn nie ma bo landnie szyja ale kuzynka mojego miala to mówiła ze serce jej pekalo jak wszystkie dziewczyny zajmowały się dziecmi a ona obolala nie miala siły wstać .
Myślę ze każda powinna poczuć tez ból bo jak się dostanie dzidzie to się zapomina pewnie
No chyba ze ktoś nie może moja mama miala dwie bo byśmy sie udusily

Do góry