reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India albo Natalia bo Jagoda ma mojego kuzynki córeczka to on nie chce a podoba mi się tez Marysia tez ładne pasuje i do dziecka i do starszej :)

Zadowolona byla??? Ja kupilam krem BB i plyn micelarny i super. Ale zaczelo mnie wysypywac i nie wiem czy od tego. Odstawilam i teraz znowu od dwoch dni uzywam i tak czekam co z tego wyniknie....

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień
Tak zadowolona byla:)
Najlepiej odłożyć i jeszcze raz spróbować:)
Jest wynik. 0,1
Przykro mi kochanie:( no ale sama chyba byłaś na to nastawiona jak testy były negatywne?
Idz do lekarza moze rzeczywistoście dlatego ze schudłaas ale trzeba to sprawdzić i hormony

Ja coś kojarzę Mixe. Generalnie dla siebie tylko ziaja do ciała lub olej kokosowy. Używałam teraz w ciszy palmers ale zapach mnie dobijal i jak zobaczyłam ze nic nie dale to odpuscilam.

Ej no ja mam jeszcze 8 tygodni![emoji14]

Ja dla córki miałam wybrane od stu lat Zoja a synek wyskoczy wiec będzie Igi i tez juz bym nie umiała inaczej. O nawet mi cycka podniósł na znak że to on :D

Jeśli chodzi o dziary to ja od wieków marze o lewej nodze całej w słodkości. Babeczki , cukieraski, wisienki i inne dziady :D taka będę słodka. Lape całą w mandale na bank łącznie z dłonią no i brzuch po ciąży oraz dekolt. Aaaa aż mi się zachciało i zapachnialo ;)

Mój mąż ma maszynkę ale jeszcze nie umie i jak się nauczy to się podstawie ale na pierwszy ogień niech bierze kumpli. Ja na razie mam dljeden na karku , jaszczurke a drugi na ręce , właśnie mandale. Na jednym się nie kończy nie ma bata.

Ola 21 ja siku tez od początku chodzę i wszyscy mi wmawiali , że to nie teraz i wymyślam ale wyczytałam , że tak hormon działa ciążowy i dlatego się tak chce. Czasem jak mały mnie ciepnie łapka to nie chcij tak boli.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka ja też czytałam ze hormon bo macia uciska w 1 trymestrze i później w 3 dzidzia i macica
Zobaczymy czy jutro znowu bede latać co chwile:D
Ale mi tak od 14 tyg sie zaczelo.
I właśnie ja sobie czytam na takiej stronce co tydzień każdy tydzień i pisało ze 14 częste oddawanie moczu
Mysle sobie a tam mnie to nie dotyczy a tu niespodzianka:D
Ide oglądać film z moim.bo mówi ze cały dzień forum:D
Milej nocki kochane i do jutra:* :*

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co? To przerażające: /. Odkąd borykam się z PCOS nagle okazało się, że większość moich znajomych ma problem z zajściem w ciążę. Najlepsze jest to ,że kiedyś przy bolu jajnikow dowiedziałam sie ze mam policystyczne jajniki ,ale mialam z 13 lat i nikt mnie nie powiadomił, ze to sie leczy i stosuje aie diete i robi dalsze badania. Ja sama wiem co przeżyłam jak moje testy ciagle byly negatywne. Czułam sie jak kobieta ale w 50 %. Wiele lekarzy ma w dupie i nie leczy tak jak powinno. Życzę każdej kobiecie ,która pragnie dziecka aby w tą upragnioną ciążę zaszla. Wiem ,ze wiara dziala cuda!!! To niesprawiedliwe :/. Wyrodne matki zabijaja swoje dzieci, traktują jak śmieci. I taka bedzie rodzic dziecko za dzieckiem.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry