reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tyle napisalyscie ze nie wiem co ktorej odpisac!
Ja mialam dla malego proszki dzidzius ale jak sie okazalo proszki dla noworodkow sa i tak za ostre dla ich skóry wiec sie przerzucilam na plyny doprania i platki mydlane a plyn do plukania dodatkowo rozcienczam. Kiedys czytalam wyniki przeprowadzonych badan to powinno sie conajmniej do 3 roku zycia używać chemii tej przeznaczonej dla dzieci. Z praniem malych ciuszkow nie ma problemu srednio raz w tygodniu pralam i wstawialam 2-3 prania. Teraz piore malemu ciuszki jak widze ze zapas sie konczy czyli tez srednio raz w tyg[emoji5]
Podklady poporodowe mialam bella mama i sa super
Link do: bella mama - Szukaj w Google o wlasnie takie. Mam nawet kilka szt do tej pory[emoji5]

reklama
Sancia ja też jestem nietypowa mama :D tatuaże , duze tunele kolczyki dodatkowo wegetarianka co dużo ludzi odbiera jako nie dbanie o siebie w ciazy. Byłam umówiona na robienie rękawa u tatuazystki i dwa dni przed terminem zrobiłam test i bach :D zazdraszczam Ci tyyylu dziar. Jak urodze to będę cała.

Mnie skończyło męczyć w 15 tc . Wcześniej kosmos straszny. Czasem buczalam z tego powodu[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1466012034-1d1mld.jpeg

Oto mój zdrowy synek :)
Waga 430 gram :)

Termin bliżej tego z OM bo 17.10 :)
India gonie cię z tym terminem[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczny bobas :-)

Goń, goń :-) moze bedziemy mialy blizniaki ;-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

MalaMi ja tez długo będę używać dla dzidzi rzeczy dla dzieci. Tak do 4 roku jeśli chodzi o jakieś płyny do kąpieli itp:) proszek tez długo moze nie zbankrutuje:)

Sancia ja też jestem nietypowa mama :D tatuaże , duze tunele kolczyki dodatkowo wegetarianka co dużo ludzi odbiera jako nie dbanie o siebie w ciazy. Byłam umówiona na robienie rękawa u tatuazystki i dwa dni przed terminem zrobiłam test i bach :D zazdraszczam Ci tyyylu dziar. Jak urodze to będę cała.

Mnie skończyło męczyć w 15 tc . Wcześniej kosmos straszny. Czasem buczalam z tego powodu[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana hehe pokaz mi sie :). Ja zaczelam drugi rękaw i tez dwie kreseczki , ale nadrobie :) tym razem zbieram i szukam kogos kto zrobi mi portrety. Czesc siebie poświęce rodzinie. Kocham ta bajke jeat taka "życiowa".
Sancia rękaw z Tima Burtona wymiata :)
Uwielbiam gnijaca pannę młodą :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia to super! !:)
Mi tez idzie 15 tydzień i nawet brzucha nie mam jeszcze bynajmniej nie widzę a Ty juz masz?
A laski zawsze się cos tyje w ciąży bo ja dalej ta sama waga??

Życiowa no opłaca się chyba zakupie na następny miesiąc:) a witaminy bede odkladac w razie w:)
Chudne a bebzon mam hehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry