reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam wszystkie kobietki :). Czy któraś tez znosi ciaze tak okropnie jak ja ? Ajjj ale czy nie warto?
1466013753-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :-) witam i ja :-)

Ja znosze w miare dobrze, powody do narzekania jak narazie z powodu brzucha i skurczy mam, ale tragedii nie ma :-)

Nie przeczytalam wszystkich postow, wiec moze juz gdzies napisalas dziewczynom, ale jesli nie to pytam : na kiedy masz termin i czy znasz plec, imie? :-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
Hej :-) witam i ja :-)

Ja znosze w miare dobrze, powody do narzekania jak narazie z powodu brzucha i skurczy mam, ale tragedii nie ma :-)

Nie przeczytalam wszystkich postow, wiec moze juz gdzies napisalas dziewczynom, ale jesli nie to pytam : na kiedy masz termin i czy znasz plec, imie? :-)

Kochana :). Pleć az w 20 tyg bo chyba moj lekarz woli poinformować mnie dopiero wtedy. Jutro zaczynam 15 tydzien. Jesli bd to dziewczynka bd Lilianna a Jesli synek to Dorian lub Emil ;)

A teraz wymiotujwsz bo niedoczytalam?
Ja na początku ciąży mialam tydzień mdłości dobrze ze tylko tydzień bo myślałam ze umre brzuch trochę jak na okres bolal a teraz czasem zakuje i siku nieraz częściej a tak to czuję się świetnie:)

No wlasnie doczytalam, ze to 15ty tydzien :-)
Swietne tatuaze :-)

Czas leci dziewczyny, Zyciowa mnie goni, Ola sie pakuje, a Kulka tylko patrzec az do szpitala bedzie leciala :-)

Czarnuszka, nadal nic???

Nadziejka, rozstepy to juz taka pamiatka pociazowa :-) trzeba je pokochac :-)
Ja w pierwszej ciazy nie mialam, nie mialam, az mi M. ktoregos razu powiedzial, ze mam rozstepy. Jak podeszlam do lustra to szok przezylam, bo to byly mega purpurowe pasy... A to juz po 30 tygodniu bylo grubo. Zostaly do dzis, ale sa bladziutkie. I tez smarowalam sie cala ciaze - balsamem babydream. Teraz mam palmersa, na cud sie nie nastawiam :-)

OlaMagda, znasz marke kosmetykow mixa?

Kochana :). Pleć az w 20 tyg bo chyba moj lekarz woli poinformować mnie dopiero wtedy. Jutro zaczynam 15 tydzien. Jesli bd to dziewczynka bd Lilianna a Jesli synek to Dorian lub Emil ;)

Ja dziewczynka jak będzie to Wiktoria ,Jagoda Natalia Maja Zosia Marysia mi się podoba jeszcze Iga nawet Karolina ale mój chce Wiktorie i chyba tak zostanie bo dla chłopaka będzie problem zadno imie mi się prawie nie podoba kurcze hehe ale cos się wymyśli:p

Dokladnie - bedzie potrzeba to sie znajdzie imie :-)

Mnie sie tyle zenskich podobalo, ze w koncu to M. wybral. Dodam, ze ja Adrianny pod uwage nie bralam :-) a teraz juz sie tak przyzwyczailam, ze glupio by mi bylo zmieniac na inne :-)

Super tatuaże. Ja mam jeden narazie[emoji5] mojemu sie nie podobaja ogolnie ale jakos to przeżył jak sobie zrobiłam we wrześniu [emoji5] na 100% zrobie sobie nastepny jak minie rroche czasu po urodzeniu dziecka[emoji5]

No wlasnie doczytalam, ze to 15ty tydzien :-)
Swietne tatuaze :-)

Czas leci dziewczyny, Zyciowa mnie goni, Ola sie pakuje, a Kulka tylko patrzec az do szpitala bedzie leciala :-)

Czarnuszka, nadal nic???

Nadziejka, rozstepy to juz taka pamiatka pociazowa :-) trzeba je pokochac :-)
Ja w pierwszej ciazy nie mialam, nie mialam, az mi M. ktoregos razu powiedzial, ze mam rozstepy. Jak podeszlam do lustra to szok przezylam, bo to byly mega purpurowe pasy... A to juz po 30 tygodniu bylo grubo. Zostaly do dzis, ale sa bladziutkie. I tez smarowalam sie cala ciaze - balsamem babydream. Teraz mam palmersa, na cud sie nie nastawiam :-)

OlaMagda, znasz marke kosmetykow mixa?

Moja mama używała kiedyś Mixe na cerę naczynkowa nawet widziałam dla dzieci:)

Ciesze sie ze wogole zaszlam w ciaze. Marzę o córce, ale myślę podświadomie, że to będzie syn. Co jak co ważne aby zdrowe. Chodź marzę o kupnie jakiejś sukieneczki czy czegoś podobnego [emoji64][emoji64][emoji64]

reklama
Zadowolona byla??? Ja kupilam krem BB i plyn micelarny i super. Ale zaczelo mnie wysypywac i nie wiem czy od tego. Odstawilam i teraz znowu od dwoch dni uzywam i tak czekam co z tego wyniknie....

Do góry