reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Sancia witaj :) :)
India śliczny brzuszek! :)
Zyciowa cudowny synek :)
Czarnuszka przykro mi :( mam nadzieje że trafisz do odpowiedniego lekarza który unormuje Twój cykl.

Ja mam w piatek wizytę. To bedzie 18t5d wiec na połówkowe za wcześnie, pewnie za 4tyg mi zrobi.

India mi od dzisiaj został miesiąc do pójścia na l4 :D ojj będę odliczać :) i Ty pewnie też :D
Odliczam, odliczam :D

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
Dziękuję dziewczyny. Jesteście kochane. Nie załamałam się jakoś. Widocznie tak ma byc.
Co do pytań to 22 maja miałam dostać @ i teraz powinnam dostać 20 czerwca.
Moze tak być że po tej owulacji jaszcze nie doszło do celu. Ale nie będę sobie wkręcać. Czekam na wizytę, za tydzień w piątek.

Pójścia do lekarza nie będę doradzać bo chodzisz regularnie do bardzo dobrych dwóch. Wiem z autopsji ;) myślę , że ja nie wprowadzalabym żadnego leczenia bo minęło tylko 8 miesięcy. To naprawdę wg mnie nie jest długi czas kochana. Wszędzie dopiero po roku zleca Ci badania. Ja sądzę, że wszystko z Wami ok. Po prostu ciało się przygotowuje na kolejny wysiłek.

Ja wstałam o 6.30 zrobiłam sobie kanapkę z dżemem babci i oczywiście spadła mi na klate dżemem w dół. Piękny początek dnia. Hehe

Igi [emoji173]32 tc

Pójścia do lekarza nie będę doradzać bo chodzisz regularnie do bardzo dobrych dwóch. Wiem z autopsji ;) myślę , że ja nie wprowadzalabym żadnego leczenia bo minęło tylko 8 miesięcy. To naprawdę wg mnie nie jest długi czas kochana. Wszędzie dopiero po roku zleca Ci badania. Ja sądzę, że wszystko z Wami ok. Po prostu ciało się przygotowuje na kolejny wysiłek.

Ja wstałam o 6.30 zrobiłam sobie kanapkę z dżemem babci i oczywiście spadła mi na klate dżemem w dół. Piękny początek dnia. Hehe

Igi [emoji173]32 tc
Kochana kromka zawsze spada smarowidłem w dół[emoji16][emoji7]

Prawo murphiego[emoji14]

Słuchaj a mnie się przypomniało.... a ten motyw z podejrzeniem poronienia? Może teraz organizm wraca do siebie? I to by znaczyło tez , ze nie ma mowy o bezpłodności J. Tyle wysiłku dla jednego ciałka to jednak sporo by udźwignąć .

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Prawo murphiego[emoji14]

Słuchaj a mnie się przypomniało.... a ten motyw z podejrzeniem poronienia? Może teraz organizm wraca do siebie? I to by znaczyło tez , ze nie ma mowy o bezpłodności J. Tyle wysiłku dla jednego ciałka to jednak sporo by udźwignąć .

Igi [emoji173]32 tc
Narazie się nie głowie. Biorę się za siebie. Musze poprawić swoja dietke i chce isc na siłownie, bo energii mam jak stara babcia. Tylko też ostatnio dużo pracuje od rana do wieczora, jak nie w pracy to klientki. Jestem już zmęczona tą pracą[emoji53] tak widocznie miało być. Ale nie załamałam sie bo spodziewałam się takiego wyniku. Działamy dalej w takim razie[emoji16]

Do góry