reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Sancia to super! !:)
Mi tez idzie 15 tydzień i nawet brzucha nie mam jeszcze bynajmniej nie widzę a Ty juz masz?
A laski zawsze się cos tyje w ciąży bo ja dalej ta sama waga??

Życiowa no opłaca się chyba zakupie na następny miesiąc:) a witaminy bede odkladac w razie w:)

reklama
Ja w pierwszym trymestrze brałam mama dha i były droższe a te mi babka w aptece poleciła i skład się pokrywal z tamtym tylko ze są dwie tabsy zamiast jednej no i cena fajna :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam te tylko nie wiem czy nie kupic juz normalnych te sa forte biore 2 ciemne tabletki i jedna biala
1466017486-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa teraz bede u położonej to zobaczę co powie
Bo jak pytałam lekarza to mówił ze narazie nie ma potrzeby chyba ze mam uboga dietę a ja wpierdzielam tone owoców i warzyw teraz:)
A zależy mi ma tych omega bo
ryb nie jem bo tu gdzie mama narazie mieszka nie ma :/ :/
Zleci mi moroflgie teraz to zobaczę czy dalej taka sama bo co miesiąc sie robi tak?

Do góry