reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnuszka - a ty tez zabierz sie ostro za siebie , ja bym wszystkiego spróbowała , i zmieniła lekarza na jescE innego , i zbadała nasienie mojemu , i wzięła cos na wyregulowanie cykli , nie zaszkodzi wszędzie sprawdzić a warto :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png
Ale ja do tej pory miałam regularne cykle. Pójdę teraz do tej mojej zobaczymy czy coś poradzi. Jak nie to poszukam pomocy u kogoś innego. Ale dziś pójdę na bete ![emoji16] już powiedziałam mojemu że klamka zapadła i jedziemy zrobić bęte. Alab laboratorium mam niedaleko domu a Kulcia mówiła ze wynik w ten sam dzień na necie to pójdę zrobię i będę pewna.

reklama
Czrnuszka dobra decyzja. Ja ci nie napisałam w tej swojej historii (dziewczyną pisałam kiedys) ze jak zaszłam e pierwsza ciążę tą co nie miałam właśnie okresu tyle to testów zrobiłam 6 i każdy był negatywny. .. jak to wszystko może się pochrzanic u kobiety.
Zrób betę i trzymaj się planu :*

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Dzień dobry Kobietki ;)
Ja już wróciłam z bety (wyniki po 17 odbiorę), nawet spacer i mini zakupy mam już zaliczone ;)
Mojego M nie ma do jutra, więc pewnie większość dnia spędzę z książką ;)

KasiaMarysia Kochana Ty masz taki wysoki puls? Może mierz sobie codziennie i prowadź "kalendarzyk" ciśnienia żebyś mogła to pokazać ginowi na wizycie kolejnej. Ja mam mierzyć codziennie rano i wieczorem i właśnie tak zapisywać, bo w niedzielę miałam 152/83, a wczoraj przed wizytą 144/83 ;/ i jeśli nadal będzie tak wysokie to trzeba będzie jakieś leki wprowadzić, bo to niebezpieczne ;(

KasiaMarysia no mój gin wie, dlatego już mam l4 i muszę kontrolować do kolejnej wizyty i wtedy zobaczymy co dalej ;) dzisiaj rano miałam już 129/68 puls 84 więc to może tylko chwilowe te skoki były. No zobaczymy ;)
Kulcia Kasia ciśnienie ma ok, tylko puls za wysoki.

Z filmem się poddaję u mnie go widać , na wrzesniówkach nie;/

Nuśkaaa a ktoś u Ciebie ma nadciśnienie?

Kulcia puls mi skacze bo później miałam 121/72 i 111 puls. Gdyby nie to że puls miałam 120 to było by ok. Ale jak ten puls taki jest to łapią mnie duszności i od razu mierze ciśnienie a tu raz 117 raz 119 a dziś 120.

reklama
Dzien dobry [emoji9]

Violu kochana gdy bede w rossmanie zrobie zdjecie skladu babydream. Ogolnie maja nie duzy sklad co mnie przekonuje. W nivea niebieskiej widzialam SLS . A zagladalas na strone Sroki? Tam opisala sklady niektorych kosmetykow.
Od pierwszych tygodni to mysle dodawac rumianku, moze oliwy z oliwek .A olej kokosowy zamiast oliwki bo wiekszosc zawiera parafine.

OlaMagda mozesz tez mowic Lenka ;)

Tatinko naprawde maja pensjonat??? Super ! Ja tam nie bylam.ale poszukam w necie

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia z tego co mi wiadomo to rumianek jest silnie uczulajacy.
A parafina nie jest taka zla skoro polecala ja pediatra w artykule
Później dziecka nie będziesz kąpać w rumianku jak będzie większe a większość kosmetyków ma cos w sobie
Nie dajmy sie zwariować inne myją nie patrzą i nic sie nie dzieje
Biala linia Nivea nie ma sls
Lepiej kupić emolient i dodawać do kąpieli bez nawilzania masz 2 w jednym kosmetyku
Niz dwa kosmetyki o osobno nawilżac bo po co takiemu maluszkowi tak zapychac skore oliwa
Ale nie wtracam się bo zaraz będzie ze się wymadrzam:)

Do góry