reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Sandra dlatego sama widzisz ze musisz innego lekarza albo byc uparta i im wszystko powiedzieć co i jak.
Bo od tego sa i za to kase biorą
Dlatego dobrego lekarza znaleźć to tez czasami wyczyn.
A dlatego Ci tak wcześniej pisałam bo pamiętałam ze mialas regularne cykle a teraz nagle takie rzeczy ale może faktycznie to od tego odchudzania wychodzi.
Kulka to lec po cebule do sklepu:D

reklama
Haha jak napisalam w octcie ;p noo pyszniuutka jest ;) ja uwielbiam cebulke jaka by nie była a najbardziej taka wlasnie w occie i w sledziach mniam ;p
Ja mam troszke juz ubranek po polowie nowych i z ciucha ale to malo i mam praktycznie najwiecej bodow a u mnie w ciuchach jest ten problem ze jest duuuzo rzeczy ale prawie wszystko dla pannicy i martwi mnie to troche bo bede musiala nówki kupowac no ale jak mus to mus.
Czarnuszka przyjdzie czas i na trzecie dzieciątko nie masz się co załamywać . Poki co masz dwojke fajnych chłopaków;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Sporo lasek się tu stara dluugi czas więc nie można ich dyskryminowac. Uważam , że każda z Was dostanie swoją szansę ale w odpowiednim czasie. Dzieciak sam sobie wybierze porę kiedy wam się umieścić w brzuchu :* każdej z Was. Dorce, Ani , Wiki i Sandrze i komuś kogo pominelam jeśli pominelam ;)

No zaraz poszperam w lodówce :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No to jak byla to nie czaje juz całkiem nikt nie wie co dziewczynie jest.
Opowiadałam wam kiedyś jak jeden konowal leczył mi mame 6 lat a drugi ja w miesiąc wyleczył prosty zabieg na jajniku zrobił i hormony dal i zaszla i nigdy problem nie powrócił
U mnie laski chodzą do takich konowalow co nikt do nich prawie nie chodzi i juz mi druga mówiła ze zle jej wagę dziecka obliczył kazal trzymać dalej a dziecko z normalna waga dawno do porodu było gotowe

A co najlepsze poszłam któregoś dnia jal byłam u mamy na nfz tutaj do gin bo chciałam żeby mnie zbadal jak tamten mój poprzedni chorował w lux a ze jeden dobry co przyjmuje byl ma urlopie to trafiłam na tego konowala co leczył moja mame głuchy musiałam mu po dwa razy wszystko powtarzać i on ze nie zrobi mi usg bo juz jest za stary jak to usłyszałam to myślałam ze..az babki na poczekalni zrobiły oczy pytam się położnej po co on tam siedzi skoro nic nie robi a ona ze skad ja mam wiedzieć i z pyskiem az mój co jest spokojny sie uruchomił jeblam drzwiami to myslalam ze klamka odpadnie:D zle kartę wypełniła
Dlatego teraz jestem zadowolona i wole placic i miec wszystko gdzieś nie martwić sie

Hej kochane caluje brzuszki: )

Ola ja pisalam o Cetaphil nie o J&J ,chociaz dzis skald zerknelam i wcale nie jest najgorszy. Najbardziej nie podobal mi sklad Dzidziusia . Ja to kupie z Rossmana babydream i olej kokosowy albo migdalowy. Skonsultuje sie z pediatra.

Ja juz + 10 ale nie martwie sie. Zyciowa mi tez poszlo w ramiona:/

Czarnuszka musisz koniecznie dostac cos na uregulowanie @, ja bralam dupha.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola21 wiesz co mam wrażenie czytając Twoje wypowiedzi że Ty i wszystko co z Tobą jest związane jest Najlepsze.
Myślę, że Kulcia ma dużo racji, tracąc sporo kg w rok można stracić na pewien czas owulacje. Organizm musi dojść do siebie.
Czarnuszka kiedy miałaś operację?

Tez mam czasem takie wrazenie[emoji6]

Jak zdrowko? Lepiej cos??

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry