reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja zrobilam sobie omleta z awokado i pomidorami i odpoczac sie staram, ale Radek jak nakrecony biega.
Sprzedam Wam historie, tylko nie wiem czy zalapiecie klimat ;-)
Radek mi mowi, ze chcialby poznac Lewandowskiego, a ja sie pytam ,,i co bys mu powiedzial jakbys go spotkal?" A Radek na to ,, Mam Pana na moim kubku " :D my z M. lejemy z tego pol dnia :-)

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
Hahaha

reklama
Kulka no właśnie:)
Apropo tych mebli nie macie odrazu skreconych teraz moj tato dzwonił ze tylko będzie trzeba je wnieść bo sa juz w całości

27 tydzien Olcia u mnie jest ,wiec troche duzo przytylam ale no co zrobie jem wtedy kiedy mi sie chce i tyle ;)
Dziekuje Kulcia ,mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia a to mi sie trafilo na necie u jednego sprzedawcy takze nie jest zle co chodzi o ceny ;)
Pomalu trzeba kupowac cos bo kurde co rusz to tydzien do przodu i leci mi czas jakos szybko.
Ja zjadlam dopiero kanapki z cebulka w octcie bo tak mi sie chcialo strasznie;p aaale dobrze ze mam guumy do zucia;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde ja nie lubię cebuli :D
Trzeba po kolei bo później wszystko na hurra
Ja zacznę od sierpnia wypłatę odkładać to zacznę szaleć powoli jiz nie mogę sie doczekać:D a za tydzień jiz będę wiedziała co będzie takze jakis ciuszek sobie zakupie:D
Ja juz bym najchętniej teraz zaczęła wszystko kupować :p
Laski musze isc na lumpy znowu nie będę na początek z ciuszkami szaleć a ostatnio bylam z mama biegiem to kurde takie piękne rzeczy widziałam ładniejsze niz w sklepie kupie znowu reklamowke za 20 zl:D a część dokupie w sklepie.

Moje kochane najukochańsze! Ja sama nie wiem co sie ze mna dzieje. W poprzednie ciąże nie było problemu żeby zajść. Szybko się udawało. Skoro lekarze nie wiedzą co mi jest bo leniom i chytrusom nie chce sie dac skierowania na badania , to my tym bardziej nie będziemy wiedzialy. Nigdy nie mialam takiego problemu. Zawsze regularne okresy. Teraz pierwszy raz coś takiego się zdarzyło.
Nie ma się co kłócić. Poprostu widocznie tak ma byc ze mam nie mieć trzeciego dziecka. Fakt to może być spowodowane tym ze schudłam połowę. Ale chodzi o podejście lekarzy. Mają poprostu w dupie.

Oj tam, odrazu nie miec[emoji14]na trzecie widocznie musisz poczekac :-) to jeszcze zaden wyrok przecie :-*

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

reklama
Do góry