reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola no nie przesadzaj jiz ze do dwóch miesięcy ja zaszłam w 4 cyklu i jesteśmy zdrowi to ze nie bzykalam się codziennie
A lekarz mówil ze zdrowa para do roku czasu może sie starać zależy od organizmu od wszystkiego

Ola-Ale co nie przesadzaj ? Ja zaszłam w 4 ciaze w pierwszym i drugim cyklu

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Wiem bo to zaszłam a nie mialam śluzu ale zawsze sie nim sugerowlam bo odrazu mialam na owu objawy z nim przeważnie teraz jiz na to nie patrze
Ale nie przesadzajmy ze zdrowa para musi w dwa miesiące dziecko zrobić

Ola21 wiesz co mam wrażenie czytając Twoje wypowiedzi że Ty i wszystko co z Tobą jest związane jest Najlepsze.
Myślę, że Kulcia ma dużo racji, tracąc sporo kg w rok można stracić na pewien czas owulacje. Organizm musi dojść do siebie.
Czarnuszka kiedy miałaś operację?

Nie jesteś chora , apsolutnie , wystarczyło ze nie padałas na dobry dzieci cyklu , błachostka , ja mowie ci prawdę , po to jest forum musimy sobie wierzyć , w pierwsze dwie ciaze zaszłam w drugim cyklu , a w dwie ostatnie w pierwszym , tyle ze trzecia poroniłam , i po tej poronionej zaszłam po 3 tygodniach i juz jest 7 miesiąc , takze nic nie przesadzam , naprawde tak jest .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Do góry