reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnulka - a moze masz tyli zgniecie macicy ?? Moja kuzynka rok sie starała badania dupha, leki , az zmieniła lekarza poszła do innego do Krakow specjalisty zrobił tylko usg macicy wewnętrzne i powiedział : proszę pani ma pani tyko zgniecie macicy i moze pani zajść w ciaze tylko w pozycji od tylu , zaszła 20 dni pózniej w ciaze !!!!

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Tal jak mówi Życiowa ni bierz tabletek bo one moga ale nie muszą regulować cyklu
A jak będziesz brala to owu nie będziesz miala i jeszcze bardziej sobie narobisz
Masz dwójkę to i trzecie będziesz miala w odpowiednim momencie:*

Albo J ma problem tez znam przypadek juz nie wiem z kąd , starali sie rok zbadali nasienie i w nasieniu 0 plemników ! Takze ja bym tam wszystk zbadała 8 miesięcy to duzo !

gann9n73gdjf9e3t.png

OlaMagda sorry ale 8 miesięcy to nie jest wcale dużo. .. znam parę która stara się 7lat i to jest dużo. ..
Ja sama zaszłam dopiero w 19 cyklu bez jakichkolwiek zabezpieczeń. .. nie liczę wcześniejszych cykli gdzie raz się zabezpieczalismy a raz nie... serio ciężko jest czasami trafić i zajsc w ciążę od razu. Ja komuś się udało to super ale nie mierzmy wszystkich jedną miarą bo to bez sensu. A co do historii z tylnozgieciem macicy to laska miała fart i nieprawdą jest zero tej budowie można zajść tylko od tyłu. Bo gdyby tak było to kilka moich znajomych nie miało by dzieci a mają.

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

India kochanie nie maa tam żadnego cienia patrzcie jak u nas wyglądały testy u czarnuszki jiz dawno powinna byc wyraźna kreska nie robmy sobie jaj
OlaMagda ale popatrz u Życiowej ile się starała dłużej niz Czarnuszka

Życiowa - be rozumiem ze kilka znajomych nie miało by dzieci ? A moze właśnie od tylu zrobiły ,wiesz to jest moja kuzynka i jest to prawda ...
7 lat to oznacza ze sa jakieś problemy czasem małe czasem duże czasem tylko wina pozycji lub nie odpowiedniego dnia , sa nawet kobiety co nie wiedza w które dni sie kochać , takze to sa tylko statystyki ... Dla mnie to duzo 8 miesięcy ! Pomysl sex przez 7 dni płodnych codziennie i nawet 2 razy dziennie prze 8 miesięcy i nic ? Moze to byc nie duży problem błachostka , ale cos jest nie tak ..

gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
India no ale po takim czasie juz powinna byc czerwona
A na tych innych nie ma nawet cienia
OlaMagda zależy czy ktoś na regularne cykle i wie ja też bylam pewna kiedy mam owu a sobie przyszła przed sam okresem :D

Do góry