reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola21 nie widzę nic żebyś wkleila :(

Ja wózek używany chce. Przy Marysi miałam nowy bo dziadek się uparł i stwierdzam że szkoda mi kasy bo niby wybrałam taki jak chciałam a i tak mi nie podpasowal jakoś[emoji14]jak kupie używany to zawsze mogę sprzedać bez żalu i kupić inny ;)
No i wolę w lepszą spacerowke później zainwestować :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

reklama
Viola i słyszałam ze maka ziemniaczana:D
I ze teraz po kazdej zmianie pieluszki trzeba smarować pupe
Albo można mydełko i oliwke ja uwielbiam bambino zapach:D
Ale w gazetach pisze zeby tylko na ciemieniuche bo zatyka skore?? I nie nawilza za bardzo

Ok dzięki :-) to nospe to mam , do 5 tabletek mogę brać dziennie jakby co

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Dziewczyny a wy wózki używane?
Bo mi rodzice powiedzieli ze kupią
I się zastanawiam czy nowy bo 1200 za ten co wkleilam u góry to nie tak dużo w sumie odrazu fotelik jest do samochodu
Pierwsze dziecko i mam coś takiego ze chciałabym miec wszystko i nowe ale nie wiem czy sens i czy nie kupie za duzo
Mialam tak samo przy pierwszej ciazy. Nie mialam co prawda wszystkiego nowego, ale duzo rzeczy chcialam sama wybrac, w tym nowy wozek. Teraz juz nie mam cisnienia na nowy wozek, tym bardziej, ze kosztuja duzo wiecej niz uzywane, ale jak najbardziej rozumiem potrzebe, zeby miec wszystko nowe i wybrame przez sama siebie.
Ladny ten wozek na zdj :-)

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Ola21 ładny wózek zgrabny a jakie ma wymiary gpndoli? Popatrz serio na olx może ktoś sprzedaje ten model a zawsze to parę stów w kieszeni :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Ola ladny wozek. Takie mi sie podobają właśnie :)
Ja bylam zadowolona z naszego wózka i nic bym w nim nie poprawiła. Tez mi sie w ogóle nie psul dlatego teraz rez tak jakos myślę o nowym. Ale narazie jeszcze czas wiec zobaczymy co bedzie na jesień :)
Ola no niby tak ale ja uwielbialam zapach młodego po kapaniu i oliwce :) wiadomo ze smarujesz dziecka tak ze jest tluste i sliskie :) ja brałam ciut na rękę i całego go tym przejechalam. A ciemieniuchy nie mielismy

A musze sprawdzić bo tylko w gazecie dla mam zerknelam:)
Ten bujaczek tez mi się podoba bo automatyczny jest:)
I łóżeczko biale chce:)
Z drugim na pewno tak szaleć nie będę ale kurcze chce się nacieszyć hehe:)
Jak bede patrzeć wózki to zajrzę na olx:)

Ja na pewno uzywany kupie. Biore trzy marki pod uwage, co miesiac pelno ofert, wiec znajdzie sie cos na pewno. Byle po jednym dziecku.
Jakbym miala wybierac nowy to w takim stylu jak ten ze zdj Oli lub Violi co kiedys wrzucala. Swietne sa

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

reklama
Viola a jaka oliwke używałas bo ja właśnie bambino Lubie:)
Z nivea tez ładnie pachnie
Zobaczę bo jeszcze sa płyny z oliwkami odrazu ze skora po myciu jest odrazu jak oliwka smarowana ale kurcze tu chodzi o ten zapach przytulic sie do takiego pachnącej bobasa:)

Do góry