reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia ziajka tania jest:)
Ja też ziaje Lubie kozie mleko:D
A często dziecinne używam bo mam skórę alergiczna ostatnio mama kupiła mi z dzidziusia dla mam w ciąży płyn do kąpieli:)

reklama
Dziewczyny chodzi o tą:)
Pisze ze 0% parabenow konserwantów i barwników i nie ma parafiny w składzie chyba a ja gdzieś słyszałam ze dobry kosmetyki powinien miec kwasy omega i maslo shea i ta linia to ma ale nie przeswietlalam składu sama dokładnie może Viola sie bardziej zna:D

Załączniki

• 86234_P_RL.png
    86234_P_RL.png
    14,7 KB · Wyświetleń: 48
OlaMagda no to już czas :) w poprzednich ciążach nie miałaś? Ja w pierwszej miałam... teraz zobaczymy jak będzie :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Nie miałam właśnie , dlatego taka panika ,pierwszy skurcz jaki miałam byl bolesny i jechałam do szpitala rodzi przy pierwszej ciazy jak i przy drugiej .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Ale dostałam powera :) zrobilam obiad i wysprzatalam kuchnie bo wkurzaly mnie okruszki :)

Fajny wózek mi kolo nosa przechodzi za 300zl 3w1... ale pani chce szybko sprzedać a my w tym miesiącu 3 stów juz nie mamy luźnych :/ no ale nic, może coś jeszcze się trafi fajnego mam co najmniej trzy miesiące jeszcze na szukanie ;)

Nie miałam właśnie , dlatego taka panika ,pierwszy skurcz jaki miałam byl bolesny i jechałam do szpitala rodzi przy pierwszej ciazy jak i przy drugiej .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png
Spokojnie te skurcze przepowiadajace są normalne :) jakbyś nie była pewna to zawsze możesz nospe wziąć ona na nie podziała a na porodowe nie ;)

Kulka ten żel co teraz używam dla młodego ma aż 400ml a kosztuje 7,50 :D kupowałam mu tez magiczny plyn do kąpieli co zmienia kolor wody to placilam 10zl :) tych typowo od pierwszego dnia nie mamy w tej chwili na stanie ale myślę ze w granicach 10zl będą kosztować :)
Czarnuszka tak może mojego rzeczywiście tez uczulil j&j. Przy pierwszym to wiadomo inaczej się podchodzi chce się jak najlepsze marki kosmetyków itp a dop później sie przekonałam ze Ziajka tania a naprawdę fajna. Zresztą do opalania tez używamy ziaji :)

reklama
Do góry