reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulla idz do rossmana:)

Wstawiam wam co mam na oku jak narazie:)

Załączniki

• 20160614_131041.jpg
    20160614_131041.jpg
    565,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 20160614_131046.jpg
    20160614_131046.jpg
    592,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Taki maluszek to w sumie minimum kosmetyków potrzebuje na początku :)
Fajne są próbki bo można potestowac co się najlepiej sprawdza.
Ja o kosmetykach to póki co nie myślę[emoji14]
Na pewno poluje na porządny śpiwór do wózka taki mega wypasiony. Moja siostra w grudniu rodziła i dostała taki mega fajny w wełna owcza i mówi że zajebista sprawa bo nie trzeba się martwić o koce itp żeby nie wiało czy coś :) także obralam sobie taki cel... fakt ze teraz nikt nie wystawia jeszcze spiworow bo sezon letni hihi

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Viola bo one nie zawsze występują. .. ja np. Miałam przepowiadajace. .. a jak przyszło mi rodzic to tez po oxy dopiero zaczęłam czuć. .. a pod ktg skurcze na 80% mocy porodowe były dla mnie praktycznie nie wyczuwalne. .. jakaś dziwna jestem. ..

Dziewczyny a wy wózki używane?
Bo mi rodzice powiedzieli ze kupią
I się zastanawiam czy nowy bo 1200 za ten co wkleilam u góry to nie tak dużo w sumie odrazu fotelik jest do samochodu
Pierwsze dziecko i mam coś takiego ze chciałabym miec wszystko i nowe ale nie wiem czy sens i czy nie kupie za duzo

Kulka ale czemu z racji ilości??
Ja z tego co wam wyslalam to mam zamiar zamówić tylko plyn do kąpieli, oliwke i ewentualnie ten pielęgnacyjny ale się zastanowię. Filipa po kąpieli tylko oliwkowalam troche dopiero jak sie zaczely problemy ze skora to jakies balsamy itp. A tak plyn do mycia, oliwka i wszystko :) aaa puderek na pupcie :D miałam z Nivea baby i taki chyba tez teraz kupie.
Próbki dadzą w tych pudelkach co sie dostaje po urodzeniu w szpitalu. Ale to juz trochę późno.

Aaa i na odparzenia polecam krem Clotrimazolum - tak tak ten dla kobiet przy grzybicy. Rewelacja!! Żaden sudocrem bo zapycha pory i nie ma dostępu powietrza. A clotrimazol ladne leczy :)

OlaMagda ja też jakoś tak miałam. ... później mi przeszły na tydzień i znowu kilka dni czułam. .. i znowu puszczały :) także nie ma schematu.
Jak zaczną być bolesne albo mała będzie dziwnie się zachowywać przy nich albo stana sie bardzo częste to pojedz na dyżur żeby skontrolowali. . W takich przypadkach dają rozkurczowe leki i one ustępują :)

reklama
My wózek raczej nowy. Dla filipa mieliśmy nowy, teraz nie rozmawialismy jeszcze ale ja będę obstawać przy nowym raczej. Odrazu z nosidłem do auta

Do góry