reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to juz nie panikuj bo dzidzia tam sobie powoli rośnie:) Kiedy usg?
Dziewczyny wiecie gdzie kupić płyn z firmy bubchen czy jakoś tak? Niemiecki bo ponoć jest dobry
Kurde gdzie ja czytałam o tych kosmetykach tak fajnie było opisana kazda firma

reklama
Olus mam w poniedzialek o 9 USG a o 15 pierwsza wizyte u poloznej.

Wy tez zauwazylyscie, ze ksztalt cycow Wam sie zmienil? Nie chodzi mi o to, ze urosly ale stricte o ksztalt. Kiedys byly to takie dwie kuleczki a teraz to raczej gruszki [emoji16] chodzi mi o to ze cale brodawki teraz tak wystaja jak dzyndzelki. To chyba po to aby dzidzia mogla latwiej zlapac cyca. Niesamowite jak sie organizm przygotowuje do maciedzynstwa!!!! Z wielka ciekawoscia obserwuje te zmiany :)

9tc [emoji7]

Viola a jest Ziaja od pierwszego dnia? Nie mogę znaleźć!

Wiecie co jak kuchnie zrobię to chętnie Wam pocykam fotki. Później może salon na początku bo łazienkę juz widzialyscie :)

OlaMagda super , że masz klime. Nareszcie ulga !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczka jest jest :) juz wklejam zdjęcie z katalogu ziaji (dobrze ze w pracy jestem :D )
WP_20160614_11_48_53_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160614_11_48_53_Pro.jpg
    WP_20160614_11_48_53_Pro.jpg
    671,7 KB · Wyświetleń: 60
Dla Filipa juz od dłuższego czasu używam Ziaja po 12m-cu do ciała i włosów i jestem zadowolona :)

Ola haha no tak bo te nazwy mogą byc u Ciebie nie znane :) to są nazwy kosmetyków emolientowych do pielęgnacji suchej alergicznej skory :)

reklama
Viola tak naprawdę do każdego kosmetyku można się przyczepić trzeba samemu sobie sprawdzić sklad bo co innego piszą na butelce a co innego w składzie jest
Ziajka ładnie pachnie używałam bo mam skórę alergiczna
A wszędzie niby piszą bez emolientow ze takie be a prawie każdy kosmetyki ma w sobie parafine
I na odwrót jal dziecko ma azs to się używa emolientow to juz nie kumam
A biala linia Nivea baby ja kupuję czasem niby taka oh o ah a ciekawe jak ze składem z tylu:)
Ja czytałam gdzieś ze jak dziecko suchej skóry nie ma to najlepiej nie smarować niczym po kąpieli
A oliwke będziecie używać? Bo niby teraz polecają ja do ciemieniuchy tylko bo zatyka skore ;)

Ostatnia edycja:
Do góry