reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć, dużo tematów się tu przewinęło, pozwólcie, że się nie wypowiem :-)
Co do kp to ja pewnie jak Życiowa trochę będę karmiła jak wcześniej, czyli kp i mm, pewnie tak z 7 miesięcy, jeśli będzie czym

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

reklama
Marysiu, pokazna kolekcja :-) ja nir mam jeszcze nic z wiekszych rozmiarow, poza dwiema czy trzema sukienkami, ktore dostalam po corce kolezanki, ale nie wiem czy wloze, bo to letnie troche

Dzień dobry.

Kurde aż nie chce mi się wstawać.

India to spadek :-D ja sobie kupiłam body i sukienkę ot moje zakupy :-D

Życiowa może posmaruj sobie maścią jakaś.

Kulcia &&&

Opowiadała mi koleżanka ze prywatnie chodziła do lekarza, który na szpitalu pracuje. To jak przyszło co do czego to udawał ze ich nie zna. Ciężko wyczuć człowieka tak naprawdę. Niby jak chodzisz prywatnie to lekarz na poród przyjdzie, tylko ciekawe czy im wolno odebrać poród w państwowych szpitalu.

OlaMagda ja mam zamiar karmić do 18 miesięcy ale zobaczymy jak to wyjdzie. Laktator tez kupie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnulka No ale nie rozumiem ? Przeciez takie jest prawo ,Przecież po rozwodzie juz nie ma żadnego prawa i związku z tobą , tylko dzieci was łącza .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png
Kredyt był wzięty jak byłam jego żona. To był kredyt na auto do Niego do firmy i ja jako żona musiałam być wspolkredytobiorca bo to duży kredyt był. Więc poniekąd też mój[emoji24][emoji24][emoji24]
Czarnuszka, ale Ty odraczasz :-) :D :-).

Może zdążę, mam pół h między jedną praca a drugą to może uda mi sie podjechać na szybko. A zobaczę czy jutro nie ma otwarte a jak nie to kupię aptekowy zwykły test z czułością 10 i zrobię[emoji8][emoji7]

Czesc Kochane ;*

Czytam Was czytaam, ogolnie na biezaco, a dzis nadrobilam dwa dni ;*

Duzo piszecie, to dobrze <3 cieszcie sie tym pieknym czasem, jaki jest ciaza!

Niecierpliwie czekam na Wasze szczesliwe wizyty, i na pozytywne testy;*

U mnie nic ciekawego, odchudzam sie, nie staram sie, probuje jakos zyc! Z M.sobie male wypady robimy, ostatnio Zoo Wroclaw;D
Schudlam 4kg przez 1,5 tygodnia , tym sie moge Wam pochwalic, hehe ;D

Nie wiem co moge jeszcze Wam napisac, na pewno ze trzymam kciuki za wizyty i za pozytywy, ze ogolnie Was tulam, ze dziekuje, ze o mnie pomyslalyscie <3 no kocham Was! I caly czas tu jestem ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej a ja dopiero wstałam
Ktos dzisiaj testuje? ?
U nnie tez ladna pogoda
OlaMagda u mnie od rana piła chodziła bo sąsiad sie buduje dobrze ze mam dobry sen
A karmic piersią bede a jak cos to bede ściągać na wyjście to najlepsze co może byc chociaż do 8 miesiąca

Kulcia super ze wszystko ok
Co do prywatnej kliniki to poszłam tam bo w lux moj lekarz nie ma prawie terminów a widze ze multum babek do niego chodzi a tam jako tako sa
Jest młody i naprawdę super człowiek po śmieje sie długo trzyma na wizycie
Plus wyslal mnie tam na genetyczne bo dobry sprzęt mają
Położne sa moze z 4 lata starszr odemmnie widziałam ze jak matki przychodzą do gin to one zajmują się bobasem:)
A na nfz sie odzwyczailam bylam na początku to niedosc ze stary lekarz
Polozna tez do tego z łaska wszystko robiła nawet kartę ciąży mi i takie babce zle wypelnila i te kolejki mnie przerażają czekać 3 h az się wejdzie
A ja nie muszę rodzic w prywatnym szpitalu zapytam się lekarza gdzie pracuje bo dziewczyny mówily ze byl przy ich porodzie same widzialyscie na początku u ilu bylam ale jak tego zobaczyłam to wiedziałam ze musze do niego chodzić raz w miesiącu 150 zl to nie tragedia a za badania prenatalne i tak się płaci a klinika tez ladna az sie inaczej chodzi

Do góry