Ola21-1995
Fanka BB :)
A odkładacie juz jakas kase dla dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to od razu nam wrzucaj fotusie [emoji171]Ja juz 3d miałam jutro mam wizytę i pewnie odpali 3d
Jest panda
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra[emoji16] myślę ze dżentelmen nam tego nie zrobi i pokaże się ładnie[emoji171]Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.
Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.
A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.
Ale cudeńka!!Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!
Ale cudeńka!!Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.
Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.
A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.
Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!