reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi :) nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.

Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać :D żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.

A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia my właśnie trochę damy na mieszkanie bo nie chce żeby wszystko moi rodzice za swoją kase robili zapłacimy za wakacje i od sierpnia będę odkładać moja wypłatę a z mojego będziemy zyc
Plus jeszcze rodzice mówią ze beda odkładać takze się nie martwię
Jeszcze z ubezpieczenia z pracy po narodzinach dostaniemy po dwa tysiące
Trochę sie uzbiera a zawsze cos zostanie wiadomo ze wszystkiego nie wydam zobaczymy :)
W sobotę meble przyjeżdżają:)
Jiz duzo roboty nie zostało:) ciesze się:)

Ostatnia edycja:
Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości:D i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!

Załączniki

• 20160604_174559.jpg
    20160604_174559.jpg
    607 KB · Wyświetleń: 66
Ola moja babcia dla dziewczynki tak kupowała i okazało się , że chłopak :)

My na pomoc ze strony rodziny to nie bardzo możemy liczyć finansowa ale dobrze radzimy sobie sami ;)

Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi :) nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.

Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać :D żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.

A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.

Dobra[emoji16] myślę ze dżentelmen nam tego nie zrobi i pokaże się ładnie[emoji171]
Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości:D i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!
Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam , czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna

Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam z czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna godzinę

Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam , czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna

Nam pomagają bardzo dajemy rade sami ale tacy sa :)
Za badania zwracaja juz nawet ;)
Moja mama ostatnio kupiła cala rekamlowke ciuszków spioszki kaftaniki body itp w lumpie za 20 zl :D
Ja zacznę kupować po trochę jal będę znala plec bo trzeba się cala ciążę cieszyć
Mówiła ze nie moze stamtąd wyjść jak tam idzie ze w sklepie takich ładnych nie ma ja sobie w sklepie tez pokupie ale nie ma na początku co szaleć bp taki bobas szybko rośnie :)
Ake mowie Wam piękne w sklepie takich nie wiedziałem na przykład:)
Wyprala tak pięknie pachną takie malusie dla mojego serduszka:)
Te skarpetki tez z conversa kupila za 5 zl:D

reklama
Do góry