reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz po pracy, skonczylam jesc makaron z truskawkami i ide zrobić mężowi kolacje bo zaraz wróci z pracy. Cos pogrzmialo i narazie przeszlo.
Wiecie jak tak patrzę na ta mala z autyzmem to tak mi jej szkoda, i jej rodziców tez... Maja teraz jeszcze rocznego synka ale jednak Martynka nigdy samodzielna nie bedzie...

reklama
Kasia, wow :-) i dopiero zaczynasz :-)

oar8gox1q9487g3m.png

Kasia ale robisz maka tymi pysznosciami[emoji171][emoji24]

Cala noc nie spalam jestem przeziębiona[emoji24][emoji24][emoji24]taką byłam gorąca J mówił ze nie mógł mnie dotknąć jak spałam. Rano zmierzyłam temp tal jak pisałyście nawet tam na dole w srodku i 37:08. Czuje sie strasznie[emoji34][emoji34][emoji34] chłopaki odstawieni, a ja właśnie do wyra na chwilę.
Miłego dzionka ciężarówki[emoji8] obecne i przyszłe[emoji170][emoji171][emoji170]

reklama
A najlepsze jest to że jak starałam się o pierwszego syna trzy miechy to w pierwszych dwóch miesiącach śniło mi się ze robiłam testy i były negatywne, potem w ostatnim ze staranych miesiecy śniło mi się ze robiłam test i był pozytywny , więc ja naprawdę zrobiłam test po tej nocy i były dwie krechy.

Do góry