reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1465238303-1d1mld.jpeg
moje łupy :D

31 tc Ignaś [emoji175]

Piekne :) jejciu nie moge sie doczekac kiedy ja bede mogla juz takie zakupy robic [emoji7][emoji7][emoji7]

8tc [emoji7]

reklama
Mamakulka ale nie dałam rady się tak 'wygnąć '[emoji14]Byłam na szpitalu i lekarz go wyjął. I standardowo ze jak będzie rumień to mam przyjść po antybiotyk ale mówi ze była mały i wylazl cały i ma nadzieję że nic się nie będzie działo. Ze gdybym nie była w ciąży to od razu by mi dał antybiotyk zapobiegawczo.

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Dzień dobry Laski ;)
Wróciłam niedawno z pracy i się lenię ;p
Dzisiaj mam na wszystko wywalone, w pracy liczyłam tylko godziny do końca, zakupów nie chciało i się robić i byle tylko do domu ;p Teraz siedzę i zajadam loda, a co się będę ;p
Ogólnie to mam wewnętrznego nerwa, którego baaardzo łatwo uaktywnić i czuję, że @ jednak przyjdzie w tym miesiącu ;/
Czarnuszka dobrze, że chociaż cokolwiek się wyjaśniło, choć zawiłe to ;/
Kulcia super zakupki ;) My z moim czasem chodzimy po sklepach o oglądamy dzidziusiowe ciuszki ;p
Życiowa jak raz w życiu miałam kleszcza, a że z reguły panikara jestem to od razu na pogotowie gnałam ;p

Ale za to zamowilam juz i dogadalam szczegoly kartki dla mamy i nie-tescia z informacja, ze zostana dziadkami :)
Powinny przyjsc na poczatku lipca to Wam pokaze :)
Ogolnie njus ma byc duzym zakoczeniem i dlatego kartka z zewnatrz ma nie zdradzac informacji w srodku :) dla mamy bedzie z zewnatrz kobieca z kwiatami w ulubionym zoltym kolorze i napisa "nr 8" zaraz napisze dlaczego 8 :p a dla nie-tescia ma byc bardziej meska z napisem "nr 7".
Te numerki oznaczaja ktory to wnuk z kolei :) u mamy osmy a u nie-tescia siodmy :) no w zyciu ma poczatku sie nie kapna ale potem ich oswiecimy to oznaczaja numerki.
Po otwarciu zacznie grac modul dziwiekowy z nagranym serduszkiem z USG i bedzie opis typu "To co slyszysz to moje serduszko, bije tyle i tyle na minite, mam tyle centymetrow, urodze soe w styczniu, kocham Cie babciu" no mniej wiecej :)
A na kolejnej stronie bedzie zdjecie z USG :)
No to tyle :)

8tc [emoji7]

Ostatnia edycja:
No chcialam zeby mieli pamiatke z tego wydarzenia bo juz dlugo czekaja na kolejnego z rodu :) a i oczywiscie moment wreczenia bedzie nagrywany :)

8tc [emoji7]

Dora, bidulu.... Przekichane z tymi zebami... Nie wiem co Ci doradzic z tym Rtg. Z.jednej strony rozumiem, ze dla Ciebie miesiac odpustu.to wiecznosc, a z drugiej moge pocieszyc jedynie, ze miesiac to nie az tyle w porownaniu z tym, ze pozniej bedziesz miala malenstwo ( na poczatku) na caaaaale zycie.
6 zdj to duzo, ale nie wiem z jakimi dawkami promieniowania sie to wiaze....

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Do góry