reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zbieram ;)

Anna super :D gratulacje :***

Nuska oby to było to :*

Sandra kurde do 15 kupa czasu hehhe masakra.

Ola no szkoda, że nikt Ci nie pomógł. Powinien ktoś się Tobą zajmować a nie odwrotnie. ..

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Cześć :)
Marysia w przedszkolu a ja jem śniadanie i pije kawusie (przez 4miesiace jej nie piłam bo nie mogłam ) ...
Wstawilam pościel do prania... i w sumie nie wiem co mam robić. .. pranie na bieżąco miałam robione... odkąd śpimy w sypialni to e dużym jest czysto i nie trzeba nic ogarniać hehe
Tylko u Mary łóżko pościelic i to będzie koniec obowiązków na dziś :)

a co do imienia to my na samym początku wymyslilismy imię Michał... ale nie udawało się i tak jakoś zapomniane to imię zostało. ..
A teraz sami nie wiemy...

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Kulcia - takie życie :-( tutaj oprócz meza to wiesz dla nich ciaza to nie choroba ,robi sie wszystko :-)
Anna25- gratulacje[emoji4][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Ola to faktycznie lipa ze nie miałaś większej pomocy... dobrze ze wszystko poszło zgodnie z planem i syn był szczęśliwy :)
Mnie pod koniec czerwca czekają Marysi urodzinki ale nie robimy imprezy. Zaprosiliśmy jej przyjaciółkę na torta z rodzicami a później je zabierzemy na lody i na salę zabaw czy gdzieś :)

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Ola Magda wszędzie ciąża to nie choroba... ale stan wyjątkowy. Nawet w plemiona afrykańskich ciężarne siedzą w cieniu i kurde nie wiem sznurki plota czy koraliki ...
Zwykła ludzka empatia by się niektórym przydała a nie ogólne hasło.

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Zyciowa,Michal to sliczne imie :-) macie jeszcze czas dopoki maly w brzuchu ;-)

Ola, zapomnialam pochwalic Cie za przyjecie :-* dobrze, ze maz z tesciowa byli pomocni :-)

oar8gox1q9487g3m.png

W pl często aż przesadzają w rodzinie. Bo w sklepie niestety zapomnij. Ani razu mnie nie wpuścił nikt w kolejce. Gapil się tylko i tak jakby pokazywali ja mam tylko tyle ... masakra. Wczoraj tylko w tesco za samoobsludze babka otworzyła łaskawie jeszcze jedna. A ludzie? Pffff. Never.

W auchanie ( życiowa ;) )
Naeet ostatnio kasjerka kurwowala pod nosem jak zobaczyła , że się ustawiam w kolejce i jak poprosiłam o siatki to bezgłośnie powiedziała ja pierdole. Kiedyś bym się z nią kłócić zaczęła ale będąc w ciąży doszłam do wniosku , że nie wypada trochę robić jazdy. Kosmos.

Ja zjadlam właśnie śniadanko. Śniło mi się mieszkanie dzisiaj , że już się wprowadziliśmy i mam teraz jakieś przeczucie jakbyśmy mieli się nie wprowadzić nigdy nie wiem czemu. Mam nadzieje ze to nie intuicja.

A Ty Życiowa jak nie masz co robić ro łez i pachnij :)

31 tc Ignaś [emoji175]

Mamakulka no właśnie ja z tych co nie potrafią leżeć i odpoczywać[emoji14]
A co do kasjerki to ram takie babska (a mlode) pracują ze szkoda słów. .. za grosz kultury... a te z firm zew to już w ogóle. ..

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

No tamta miała plakietki gość :) nie chce oceniać ale z twarzy za przyjemnie nie wyglądała. Coś tam ja ochroniarz pouczal wiec uznałam, że ja wkurwia po prostu.

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Dzień dobry laski :-D
Musze lecieć po serek mascarpone i rolade bezowa będę robiła.

-OlaMagda dobrze ze miałaś pomoc męża, ale że nikomu głupio się nie zrobiło ze kobieta ciężarna im usługuje.[emoji21] Na szczęście już po wszystkim, teraz sobie odpoczywaj. Koniecznie powiedz lekarzowi o tym dretwieniu. [emoji5]

-Ania piękna krecha, masz wizytę dzień po mnie [emoji5]

-Życiowa to możesz się lenić teraz, wyspać za wszystkie czasy [emoji12]

-Kulcia a Ty już w środę się przenosisz?[emoji5]

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Do góry