reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Cześć
Marysia w przedszkolu a ja jem śniadanie i pije kawusie (przez 4miesiace jej nie piłam bo nie mogłam ) ...
Wstawilam pościel do prania... i w sumie nie wiem co mam robić. .. pranie na bieżąco miałam robione... odkąd śpimy w sypialni to e dużym jest czysto i nie trzeba nic ogarniać hehe
Tylko u Mary łóżko pościelic i to będzie koniec obowiązków na dziś
a co do imienia to my na samym początku wymyslilismy imię Michał... ale nie udawało się i tak jakoś zapomniane to imię zostało. ..
A teraz sami nie wiemy...
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Marysia w przedszkolu a ja jem śniadanie i pije kawusie (przez 4miesiace jej nie piłam bo nie mogłam ) ...
Wstawilam pościel do prania... i w sumie nie wiem co mam robić. .. pranie na bieżąco miałam robione... odkąd śpimy w sypialni to e dużym jest czysto i nie trzeba nic ogarniać hehe
Tylko u Mary łóżko pościelic i to będzie koniec obowiązków na dziś
a co do imienia to my na samym początku wymyslilismy imię Michał... ale nie udawało się i tak jakoś zapomniane to imię zostało. ..
A teraz sami nie wiemy...
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
OlaMagda09
Kulcia - takie życie :-( tutaj oprócz meza to wiesz dla nich ciaza to nie choroba ,robi sie wszystko :-)
Anna25- gratulacje[emoji4][emoji8]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25- gratulacje[emoji4][emoji8]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Ola to faktycznie lipa ze nie miałaś większej pomocy... dobrze ze wszystko poszło zgodnie z planem i syn był szczęśliwy
Mnie pod koniec czerwca czekają Marysi urodzinki ale nie robimy imprezy. Zaprosiliśmy jej przyjaciółkę na torta z rodzicami a później je zabierzemy na lody i na salę zabaw czy gdzieś
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Mnie pod koniec czerwca czekają Marysi urodzinki ale nie robimy imprezy. Zaprosiliśmy jej przyjaciółkę na torta z rodzicami a później je zabierzemy na lody i na salę zabaw czy gdzieś
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Życiowa
Ola Magda wszędzie ciąża to nie choroba... ale stan wyjątkowy. Nawet w plemiona afrykańskich ciężarne siedzą w cieniu i kurde nie wiem sznurki plota czy koraliki ...
Zwykła ludzka empatia by się niektórym przydała a nie ogólne hasło.
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Zwykła ludzka empatia by się niektórym przydała a nie ogólne hasło.
♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Mamakulka
W pl często aż przesadzają w rodzinie. Bo w sklepie niestety zapomnij. Ani razu mnie nie wpuścił nikt w kolejce. Gapil się tylko i tak jakby pokazywali ja mam tylko tyle ... masakra. Wczoraj tylko w tesco za samoobsludze babka otworzyła łaskawie jeszcze jedna. A ludzie? Pffff. Never.
W auchanie ( życiowa )
Naeet ostatnio kasjerka kurwowala pod nosem jak zobaczyła , że się ustawiam w kolejce i jak poprosiłam o siatki to bezgłośnie powiedziała ja pierdole. Kiedyś bym się z nią kłócić zaczęła ale będąc w ciąży doszłam do wniosku , że nie wypada trochę robić jazdy. Kosmos.
Ja zjadlam właśnie śniadanko. Śniło mi się mieszkanie dzisiaj , że już się wprowadziliśmy i mam teraz jakieś przeczucie jakbyśmy mieli się nie wprowadzić nigdy nie wiem czemu. Mam nadzieje ze to nie intuicja.
A Ty Życiowa jak nie masz co robić ro łez i pachnij
31 tc Ignaś [emoji175]
W auchanie ( życiowa )
Naeet ostatnio kasjerka kurwowala pod nosem jak zobaczyła , że się ustawiam w kolejce i jak poprosiłam o siatki to bezgłośnie powiedziała ja pierdole. Kiedyś bym się z nią kłócić zaczęła ale będąc w ciąży doszłam do wniosku , że nie wypada trochę robić jazdy. Kosmos.
Ja zjadlam właśnie śniadanko. Śniło mi się mieszkanie dzisiaj , że już się wprowadziliśmy i mam teraz jakieś przeczucie jakbyśmy mieli się nie wprowadzić nigdy nie wiem czemu. Mam nadzieje ze to nie intuicja.
A Ty Życiowa jak nie masz co robić ro łez i pachnij
31 tc Ignaś [emoji175]
Życiowa
Mamakulka no właśnie ja z tych co nie potrafią leżeć i odpoczywać[emoji14]
A co do kasjerki to ram takie babska (a mlode) pracują ze szkoda słów. .. za grosz kultury... a te z firm zew to już w ogóle. ..
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
A co do kasjerki to ram takie babska (a mlode) pracują ze szkoda słów. .. za grosz kultury... a te z firm zew to już w ogóle. ..
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
reklama
KasiaMarysia23
Dzień dobry laski
Musze lecieć po serek mascarpone i rolade bezowa będę robiła.
-OlaMagda dobrze ze miałaś pomoc męża, ale że nikomu głupio się nie zrobiło ze kobieta ciężarna im usługuje.[emoji21] Na szczęście już po wszystkim, teraz sobie odpoczywaj. Koniecznie powiedz lekarzowi o tym dretwieniu. [emoji5]
-Ania piękna krecha, masz wizytę dzień po mnie [emoji5]
-Życiowa to możesz się lenić teraz, wyspać za wszystkie czasy [emoji12]
-Kulcia a Ty już w środę się przenosisz?[emoji5]
Musze lecieć po serek mascarpone i rolade bezowa będę robiła.
-OlaMagda dobrze ze miałaś pomoc męża, ale że nikomu głupio się nie zrobiło ze kobieta ciężarna im usługuje.[emoji21] Na szczęście już po wszystkim, teraz sobie odpoczywaj. Koniecznie powiedz lekarzowi o tym dretwieniu. [emoji5]
-Ania piękna krecha, masz wizytę dzień po mnie [emoji5]
-Życiowa to możesz się lenić teraz, wyspać za wszystkie czasy [emoji12]
-Kulcia a Ty już w środę się przenosisz?[emoji5]