reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Odeszła wraz z końcem 30 tygodnia heheh :) trochę lazilam ostatnie dwa dni i może dlatego. Zresztą mąż w dom to mam zajęcia :)

Ja też się bałam , że wrócą mdłości 1 trymestru ale na razie cisza.

Moje dziecie juz tak przestaje kopać. Teraz się rozciąga i widać jak skórę na brzuchu mi wypycha ;) czasem trzepnie noga :) ale generalnie spokojniejszy jest jak są upalne dni.

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Kulcia dałabym Ci mojej siły i energii. Ja mam masę, ciągle coś sprzątam, gotuje, coś wymyślam. Chętnie bym gdzieś pracowała, nic mnie nie boli, nie puchne.
Dziewczyna mojego brata ciotecznego rodzi za miesiąc tylko jeszcze nie wiadomo czy w Krk czy u mnie tu, bo ona z okolic pochodzi a pod koniec lipca te dni młodzieży wiec tłok będzie.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Cześć dziewczynki :-) nie pisałam cały dzien wczoraj bo późno wróciliśmy , mam 40 postów do przeczytania [emoji52][emoji15][emoji32]....
A tak nawiasem teraz jak pisze jest 5:00 rano , obudził mnie ból ręki , i drętwienie , No masakra czy coś mnie ominie w tej ciąży , któraś z dolegliwości ? Nie czuje ręki , dopiero jak podchodziłam po domu to trochę przeszło , siedzę na tarasie i do was pisze ...
Wczorajsza impreza sie udała , ale byłam strasznie zmęczona , oprócz męża i teściowej nie pomagał mi nikt , a to 25 osób do obsłużenia , i oprócz teściowej co placki kupiła to ja wszystko przygotowałam i kupiłam ,,dekorowałam ogród i serwowałam, picie żarcie , nawet specjalnie nie siadłam i nie leżałam a upał był , ach szkoda gadać .. Najważniejsze ze mały zadowolony cały dzien z dziećmi w basenie :-)
India - ty tez niedziela na zewnątrz widze :-) a cieplo mieliście ?
Kasia Marysia -ciesz sie ze sie dobrze czujesz ja to masakra , i dziś w nocy oprócz tych rąk to tez ciężkie oddychanie nadal .. :-(
KulCia - ja tez juz nie mam mocy , i mdli mnie tez ...
Czarnuszka - i jakie nowe wieści ? Ja lekarz ?
Kasia, nuska :-*

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Ola, na zewnatrz. W sloncu goraco, w cieniu akurat. Jedynie wial chlodny wiatr i dzisiaj u nas juz tylko 20 st ma byc

oar8gox1q9487g3m.png

Ja to juz nie mam sily tak wczesnie wstawac... Od 5.20 na nogach. Teraz jem platki na mleku.
Zyciowa, jakie imie? Mnie tez watpliwosci dopadaja, ale niezbyt uporczywe. Jeszcze nad Majka myslalam, ale w Warszawie to bardzo popularne imie, wiec spasuje i dam na drugie moze

oar8gox1q9487g3m.png

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane ! wpadam na chwilke z info, ze kreseczka w sobote pociemniala [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307]
Czarnuszka przesylam Ci ciazowe fluidki `````````` i trzymam mocno kciuki [emoji8] za pozostale staraczki oczywiscie tez [emoji8]
w srode ide jednak do gina, raz ze glupio mi tak odwolywac wizyte. a dwa chce miec po prostu pewnosc, ze faktycznie jestem w ciazy, bo po prostu nie wierze !!! [emoji3] [emoji3] [emoji3]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Nie no czuje się dobrze , narzekać nie mogę bo nie puchne, upały nie straszne i nic nie boli. Po prostu jakoś tak zalapalam niż :)

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Do góry