reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja bym poprosiła przepis na udaną beze :)
Kochana niech ktoś Ci pomoże i odpoczywaj dużo, bo taki gorąc a jak się piecze to jeszcze cieplej.

Życiowa piękny niebieski kolor i nawet bobas w środku :) nawet płci męskiej :)

Kulcia będzie dobrze jutro już wtorek, szybko minie, a w środę sobie wszystko wypakujesz na spokojnie.

OlaMagda jaja u Ciebie jak nie wiem mocno przesadził z ta ofiarą. W głowę bym mu dala.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
KasiuMarysiu kochana jednak nie środa. Kurwica mnie bierze bo im powoli idzie. Dzisiaj mąż rozmawiał z deweloperem. Może jakoś na weekand. Z jednej strony fajnie bo chcą zrobić porządnie i porządnie to susza i kładą te panele a z drugiej mnie strzela nie powiem co. Popłakałam trochę ale mi przeszło ;)

Życiowa faaaajny. I agrafki super! Jakbyś miała panienke w brzuchu to bym Ci dala w prezencie kocyk minky jeszcze jeden bo dla chłopaka juz nic nie mam a ciężko mi przy maszynie. Jak się zbiore to Ci uszyje :) chciałam Ci dać poduszke antywstrząsowa ale jakoś mi głupio było ostatnio bo też szyje sz i może byś jakieś niedoroby widziała hehe

OlaMagda co za typ!!!!!

31 tc Ignaś [emoji175]

Mamakulka ale ty jesteś wariatka! Weź pod uwagę ze jestem samoukiem u jak widzisz nie mam doświadczenia w wielu sprawach ;)
Ten kocyk to taki na odwal się bo nawet nie zmierzylam go ha ha ha po prostu miałam taki kawałek dresowki u ucielam polar i zszylam :)

Myślałam o spodenkach jeszcze ale trochę mi szkoda szyć takie maciupkie rozmiary... zaraz mały wyrośnie. .. poczekam jak będzie rąk kolo 74-80cm nosił bo z tego co pamiętam taką roz juz dłuższą chwilkę noszą dzieci ;)

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Hehe no cykalam się[emoji14]

Ja ubranek nie szyje bo mam po siostrze. W sensie po jej synach ale do oddania tak to by i Twój ponosił po moim bo one w super stanie z norwegii nowe przywiezione drogie ubranka .

31 tc Ignaś [emoji175]

Mamakulka no właśnie niby fajnie coś uszyć a z drugiej strony nawet można iść do pepco i wydać te 10zl... to się nie opłaca do maszyny siadać. .. z ubrankami możemy się jakoś umówić kiedyś. .. jak na kawę przyjedziesz[emoji14]

A coś ten deweloper mówił konkretnie? Czemu się czas wydłuża?
Nie dziwię ci się ze się wkurzylas. .. :(

A w ogóle to miałam ugadane łóżeczko od znajomej z pracy ale nie może znaleźć śrub :/ trochę lipa bo cieszyłam się znaleźć mam i kilka ofert opuściłam. .. mam nadzieje ze znajdzie te śruby. ..

A śrub nie można dokupić? Ja koniecznie łóżeczko chciałam białe. :)

Wiesz co mówiła , że chcą wysuszyć porządnie każdy kawałek żeby lipy nie odwalic i z tego się ciesze bo mnie nie bujną na wilgoć i popuchnieta podloge ale już tyle czekam....

31 tc Ignaś [emoji175]

Ech szczególnie ze juz spakowani jesteście. .. wiesz w sumie to dobrze ze teraz przed waszym wprowadzeniem to się stało bo jakbyście juz tam byli? Nie dość ze wasze rzeczy mogłoby zniszczyć to byście musieli się na kilka dni ewakuować. .. i więcej zachodu by było. ..

reklama
Kurde no trzeba trzeba ale tutaj kisne normalnie. No cóż. Trzeba czekać i nie ma wyjścia :)

Zrobiłam sobie ogórki malo solne wczoraj i kurde bym jadła non stop :D juz 4 pod rząd zjadlam.

31 tc Ignaś [emoji175]

Do góry