reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nawet jak z niepasteryzowanego mleka to po poddaniu go obrobce termicznej juz mozna

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Dzień dobry.

Mdłości mnie dopadły dziś. O 7.30 na targ pojechałam z mama i ciocia.
Robie taki placek
1465045399-1d1mld.jpeg

Ale coś ser mi nie wyszedł, bo miałam nie mielony.

-Życiowa nie przemeczaj się:) pochwalisz się sypialnia?

-OlaMagda piękna ta pierwsza sałatka :) aż bym zjadła.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Aż sie głodna zrobiłam od oglądania tych sałatek. Obiadu jeszcze nie jadłam i w trakcie sprzątania jestem, jeszcze łazienka i jeden pokój uff
Czarnuszka piękna kobieta z ciebie. Nie chcę żebyś to źle odebrała, ale myślę, że powinnaś zrobić sobie ogólne badania i hormony, bo po takiej utracie wagi Twój organizm może nie być gotowy na ciążę. Do produkcji niektórych hormonów potrzebna jest tkanka tłuszczowa.
Nie odbieram tego źle kochanie. Wiem o tym ze to podstawa !!! Dlatego dziwi mnie ze żaden gin nie zleca mi badan hormonalnych. Jak będę bardziej przy forsie to sama zrobię za kilka dni jak w poniedziałek Tomcio mi nie zleci.

Kulcia kochana moja nawet nie wiesz co ja mialam w głowie jak ważyłam 110 Kg. Samoocena równa 0. Mimo ze byłam size plus model w znanej agencji puszystuch modelek to i tak sie beznadziejnie czułam.

Co do skóry to mój J akceptuje to, jest plan że zrobię biust ale nie wiem czy sie odważę. Mega ogromny stres i ryzyko. Nigdy w życiu nie nie bałam jak przy operacji.

Jesteście kochane [emoji171] Wróciliśmy i jak padłam na łóżko tak dopiero sie obudzilam, ale mam jeszcze niedosyt i idę spać dalej.

Sandra nikt Ci jeszcze nie zaleca badań bo dopiero po roku starań to robią. :) może się uda Wcześniej co? ;D

Ja nie znoszę odkurzania i mam wymowke hehe :) resztę robie sama. Zmywam, kurze ścieram, wannę myje i kibel itp. Nie jestem szalona ;)

E tam wykwintne :) raz na jakiś czas można. Ja uwielbiam normalnie. No i tak jak India mówi po obróbce można :) pycha! Tak samo jak oscypek :D

KasiaMarysia ale fajne ciacho :) pokaż jak zrobisz ;)

31 tc Ignaś [emoji175]

Ja tam bym na razie nie obwinia niczego ano nikogo :) na spoko trzeba podejść i juz. Bierzcie przykład z Małej Mi. Ona na chilloucie bez spiny , test wstawila, poszła do lekarza i juz. Hehe

Kasiu ma smakować a nie wyglądać :D ja robie zawsze ten sam sernik w 15 minut i zawsze wychodzi bo jest prosty jak nie powiem co he he.

31 tc Ignaś [emoji175]

Dzień dobry Laski ;)
Melduję że żyję ;)
W pracy mamy teraz większy młyn niż wcześniej i pracuje albo całe dniówki (nawet do 12h) albo nocki ;/
Ludzi nam brakuje i urlopy się zaczynają więc ciężki okres przede mną ;/
I powoli wpadam w depresję ;p tzn z tą depresją to przesadziłam ale mam chwilami myśli, że na pewno się nie udało, że tylko się staram, robię sobie nadzieję co miesiąc a i tak doooopa z tego ;(
A chwilami siedzę i myślę, że jeszcze chwila i się dowiem, że mam w brzucholu maleńki cud i sama się do siebie zacieszam ;p i już najchętniej bym dzisiaj testowała tylko mój na mnie krzyczy ;p
A do tego od poniedziałku będę sama przez 2 tygodnie ;( i tak mam raz dobry humor a raz bym tylko wyła ;p

Czarnuszka jaka Ty chudzinka jesteś :) za wizytę u gina trzymam mocno kciuki i poproś o skierowanie na badania, mi po kilku miesiącach już zaczął mój gin podstawowe hormony badać ;) Z tym że Ty baaaardzo schudłaś Kochana a ja po prostu jestem gruba ;p i trzeba było sprawdzić czy mimo wagi zdrowa jestem i czy hormony w normie itp ;p
anna25 Kochana widzę 2 kreski! Trzymam kciuki ;)
Życiowa i jak tam, znaleźliście źródło wody w kuchni? jak pisałaś już to przepraszam musiałam przeoczyć ;/
i nie przemęczaj się kobieto, teraz to powinnaś leżeć i pachnieć i odpoczywać ;)
Kulcia Ja jak się przeprowadzaliśmy to chyba z 2 miechy żyłam na kartonach, a Ty jeszcze chwilka moment i będziesz miała to za sobą ;) Super z ich strony, że czynsz wam obniżyli ;)
KasiaMarysia Piękne kocurki! :)
dora032 Hejka ;) dawno się nie odzywałaś, miło że jesteś ;D

Kupiłam sobie książkę, którą miałam czytać będąc w ciąży, ale już nie mogłam się powstrzymać i dzisiaj zaczęłam ;p a polowałam na nią baaaaardzo długo, bo nigdzie nie mogłam jej znaleźć a teraz wypuścili nowe wydanie :D

reklama
Do góry